zaterdag 18 mei 2013

Heten Tony


Donderdagavond belde er om 20u10 ineens iemand aan bij mij op kot toen Laure bij mij was. Ik pakte de parlofoon op en kreeg te horen: "Hey! 't Is Heten Tony met jullie pizza!'s"
Misschien hebben jullie al wel door dat het niet echt helemaal ineens was dat er aangebeld werd, anders zou het wel heel awkward zijn als iemand zichzelf "Heten Tony" noemt en vertelt dat hij pizza's mee heeft!

Ik en Laure vlogen naar beneden om de pizza's te gaan aanpakken en uiteindelijk wou Heten Tony nog even mee naar binnen komen voor een foto. Gelukkig dat ik had opgeruimd! Onderweg naar m'n kot klopte ik op Cas z'n deur aangezien hij ook ging mee-eten en belde ik Boudewijn op. Hij was helaas te laat voor de foto en heeft Heten Tony ook niet meer gezien! Daarna zijn we met vier naar de keuken verhuist om daar rustig te gaan genieten van pizza, cava en wijn. Heel chique cava en wijn uit kopjes drinken, ├ęcht zoals het studenten beaamt die geen zin hebben om in de kast op zoek te gaan naar glazen die proper genoeg zijn. Even later hoorden we de kelderdeur opengaan en kwam Tim ons ook nog een handje (of mondje?) helpen om die 6 pizza's op te krijgen. 

Iets na 22u was alles op en spraken we af om nog daar de fakbar van Medica te gaan: Doc's bar. Laure ging helaas niet mee maar ik vond dat ik toch eens een aftap moest meegemaakt hebben. Aangezien die van Letteren vorige week enkel op 'uitnodiging' was en deze van Medica niet, zag ik hier dus mijn kans. 

Het was er op de duur erg druk maar wel supergezellig! Ik heb het niet al te laat gemaakt doordat ik weer zo dom was om hakken aan te doen (m'n voeten zijn nog steeds erg boos op mij!). Jammer dat het twee jaar geduurd heeft voor ik Doc's ontdekt had.

Liefs
Veronique2 opmerkingen:

  1. Spijtig dat er geen alternatief is voor den heten Tony. Ik zeg maar iets, een hete Emma ofzo :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je kan op facebook via Tabasco Belgium nog wel meedoen om op 22 juni zelf in Antwerpen zes gratis pizza's te winnen! ;) Mocht je meedoen en winnen, doe Heten Tony even de groetjes van mij ;)

      Verwijderen