donderdag 16 mei 2013

FOTD: Pretty PinkGisteren had ik dus een test van Engels taal en tekst en daarvoor wou ik nog wat leren dus besloot ik om m'n make-up simpel en snel te houden. En persoonlijk vind ik het nog best leuk ook!Op m'n ogen heb ik met het eerst beste oogpotlood dat ik tegenkwam een winged liner getekend. Toevallig was dit potlood eentje van Essence. Nu moet ik heel eerlijk zijn dat m'n voorkeur toch uitgaan naar die van Catrice of zelfs die van Max (de Action)
Natuurlijk heb ik het afgewerkt met een soort van lijntje aan de onderkant (met hetzelfde potlood) en mascara. Drie maal raden, inderdaad, Max Factor false Lash effect.Dan heb ik op m'n lippen een Lipstick van Rimmel uit de Kate Moss Matte collectie in de kleur 102. Ja ik snap ook neit hoe ze erop komen dat hij mat zou zijn als ik naar deze foto kijk...  Misschien doordat ik vandaag voor ik liopstick opdeed heel de tijd lippenbalsem heb gedragen en m'n lippen nog wat te vettig waren? 


Nog eventjes een full face. Op m'n gezicht heb ik concealer van Catrice gebruikt in de kleur 010 Ivory.
Op m'n wangen heb ik een lichte roze blush van Essence in de kleur: 10 Adorable. 

Hoe simpele make-up toch nog interessant kan zijn!

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten