donderdag 9 mei 2013

Duoreview: Pantene 4-stappenplan


Sinds 26 april kan ik met trots zeggen dat ik een van de zininmeer.be ambassadrices ben die mogen meedoen aan het Panteneproject. Dit houdt in dat ik een pakket heb ontvangen waarin de 4 fullsizeproducten zaten. Dit op zich is al heel cool want ik kon het lekker testen maar ik kon ook een hoop vriendinnen laten meegenieten! Er zaten namelijk nog testers en kortingsbonnen in! 


Hierboven op de foto zie je de 4 producten: Het vierstappenplan bestaat uit een shampoo, conditioner, masker en soufflé om je haar mee te reinigen, voeden, verzorgen en beschermen.
Maar goed, ik heb deze nu al enkele weken kunnen uittesten en ik begin er stilaan m'n mening over te vormen. Mijn pakket bevatte zowel de shampoo, als de conditioner, het masker en een soufflé voor normaal tot dik haar. Bij de testertjes zat er geen soufflé bij. 

Shampoo: Ik ben altijd al fan geweest van de shampoo's van Pantene. Deze ruiken best lekker, maken je haar lekker schoon zonder het te veel uit te drogen. Voor de rest is het moeilijk om een mening over een shampoo te vormen aangezien je nog zoveel producten erna gebruikt. 

Conditioner: Nieuwe producten gebruiken vind ik vooral eng als het gaat over maskers en conditioners. Voor hetzelfde geld maken ze je haar veel te zwaar en wordt het veel sneller vet. Dit is niet het geval bij deze conditioner van Pantene. De geur is neutraal en vind ik het minst lekker van de vier producten. Maar goed, daar gaan we nu niet moeilijk om doen. 

Masker: Ik vind het masker een raar gevoel als ik het in m'n handen heb, de meeste maskers voelen vrij dik en romig terwijl deze me eerder doet denken als een soort waterachtige yoghurt/pudding. Dit stelde me op zich wel gerust aangezien de kans dan kleiner zou zijn dat m'n haar zwaar en vet zou kunnen worden. En weer inderdaad, niks vet te zien. De geur van het masker vind ik ook geweldig lekker! Deze koop ik zeker nog opnieuw! 

Soufflé: Ik had geen idee hoe ik dit precies moest gebruiken buiten dat het zowel op nat als droog haar gebruikt kon worden. Dus ging ik er maar vanuit dat het net hetzelfde werkte als m'n volumemousse. Tot ik dit op m'n hand kreeg, wat was dat seg! Ik spoot precies slagroom op m'n hand! Nu raakte ik helemaal in paniek wat verzwaren en vet worden van m'n haar betrof! Ik besloot het maar wat in m'n nog natte haar te verdelen (geen al te grote toef!) en daarna m'n haar gewoon te drogen. 

Eindconclusie: IK HEB NOG NOOIT ZULK ZACHT HAAR GEHAD! Het was glad en zacht maar toch nog luchtig en ik kreeg er echt nog mooi volume in. Mijn haar zag er echt beter uit, veel gehydrateerder en mooier gevoed. Als mijn voorraad haarproducten op is, haal ik deze zeker in huis! Awesome! 

Prijzen: Shampoo & Conditioner: ieder €3,99
Masker & Soufflé: ieder €6,99 (volgens m'n projectboekje) maar Julie heeft het masker wel gezien in de Carrefour market voor maar €3,99. 

Score:
Shampoo: 8/10
Conditioner: 8,5/10
Masker: 8,5/10
Soufflé: 8/10

Even visueel: 

Mijn haar voor ik het gebruikte


M'n haar wanneer ik Pantene wel heb gebruikt. 
Zoals je kan zien, ziet het er veel gezonder uit! 


Julie

Veronique kreeg producten om te testen en hierbij kreeg ze ook staaltjes om uit te delen aan vriendinnen. En ik kreeg dus ook twee pakketjes van haar. Eentje voor ‘fijn & futloos haar’ en eentje voor ‘normaal tot dik haar’. Van die laatste ga ik nu een review doen, aangezien ik de andere nog niet kunnen gebruiken heb.

Uitstraling: Ik vind de shampoo en de conditioner er erg neutraal uitzien. Het masker daarentegen ziet er wel mooi uit, in die volledig groene kleur. Het heeft ook een handig openingsysteem, wat ook in mijn ogen een extra detail is voor de uitstraling.

Geur: De shampoo en conditioner ruiken gewoon… naar shampoo en conditioner. Niks mis met de geur, maar ook niet van ‘Mhmmm, lekker!’ Een beetje tussenin dus. Het masker vind ik van geur iets beter.

Hij belooft: Mooie zachtheid voor droog/kroezend haar.
Het gamma Glad & Zacht:
- bestrijdt stug haar en houdt kroeshaar in bedwang
- maakt uw haar mooi en zijdezacht
- helpt vocht buiten te sluiten en maakt uw haar handelbaar.

Eigen ervaring: Ik kocht ondertussen de shampoo (ofja, ik kreeg hem gratis, laat ik het zo zeggen.) en het masker. Van de shampoo kan ik zeggen dat je er erg weinig van moet gebruiken om een goed resultaat te bekomen. Van de eerste keer wassen schuimt het al erg goed, wat ook een pluspunt is. Je haar voelt schoon aan. De conditioner doet ook gewoon zijn werk en maakt je haar inderdaad best zacht. Zoals eerder al vermeld ben ik voornamelijk fan van het voedende masker uit dit gamma! Je haar voelt er echt dikker door en enorm zacht als je het uitspoelt. De shampoo en conditioner zijn degelijke producten, die hun prijs waard zijn. Het masker kan ik gewoon écht hard aanraden aan iedereen!

Score: Shampoo & conditioner: 7.5/10
Score: Masker: 9/10

Liefs
Veronique & JulieGeen opmerkingen:

Een reactie posten