dinsdag 28 mei 2013

Don't date...

Ik en Julie zijn tijdens een van onze belmomentjes een beginnen brainstormen over welke types van mannen niet echt boyfriend-material zijn voor ons en waarom. Dit is al wel een hele tijd geleden maar toen was ik niet helemaal in de stemming om dit af te maken. Nu ik dit terug zag, besloot ik er weer even wat werk in te steken.


#1 Don't date a gamer. 
Tenminste, geen gamer die het gamen op de eerste plaats zet, ook al wordt dat ontkent. Als je zelf evengraag gamet en er zo een compromis over kunt maken, geen probleem dan. Dan is dit misschien net wél de man voor jou! #2 Don't date a guy who likes fishing.
Gelijkaardig verhaal als bij het gamen, met enkel het verschil dat kijken naar een gamer nog altijd leuker is dan kijken naar een visser. Zeker wanneer het buiten koud en nat is. Het rare was ook altijd dat er wanneer ik er bij was, net niks gevangen werd... Het zal aan mij gelegen hebben zeker?

#3 Don't date someone your friends have warned you for.
Uiteraard moet je je nog altijd je eigen gevoel volgen maar bepaalde vrienden hebben wel vrij vaak gelijk gehad als het over m'n vriendjes ging. Zeker Jens heeft nogal een inzicht op dat vlak, misschien moet hij me dan eens vertellen met wie ik wel iets moet beginnen. Soms is je eigen zicht wat vertroebeld en zien je vrienden dingen dus helderder. Liefde is blind, zegt men. 

#4 Don't date someone when you're not certain about your feelings.
Dit heeft misschien minder te maken met wie de persoon is, maar er zijn ook mensen die iets hebben van:"Ik weet dat je nog twijfelt, maar probeer gewoon, geef het een kans." Of ze vragen dit zelfs wanneer je totaal geen gevoelens hebt. Wat valt er dan te proberen?

#5 Don't date just to date.Een relatie moet iets speciaal zijn en niet zomaar iets om er een te hebben. En uiteindelijk voor alle mannen die meelezen:

#6 Don't date me. 
Ik ben geen girlfriendmaterial. Of toch zeker nu niet. Veel te weinig tijd & ik amuseer me eigenlijk wel als vrijgezel. ;)

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen