donderdag 9 mei 2013

Dingen waar ik spontaan grijs haar van zou kunnen krijgen. #Leuven

Niet alleen op beautyvlak maar ook in Leuven zijn er dingen waar ik me aan durf te ergeren. Het leek me eens leuk om jullie daarvan op de hoogte te brengen!

1. Les hebben om 16u is verschrikkelijk! Ik neem dan meestal de bus rond 15u30-15u40 en laat dat net het moment zijn dat al die middelbare scholen allemaal gedaan hebben. Dit maakt dat de bussen volzitten met dat jong volk waardoor je met veel geluk de bus opgeraakt en met nog meer geluk de bus afgeraakt! 

2. Wanneer mensen de indruk hebben dat de bus zo goed als vol is en ze daarom langs de uitgang naar binnen komen, terwijl er meer van voor nog een zee van plaats is. Ik kan er gewoon niet tegen dat ze al instappen terwijl er nog mensen van de bus willen. 

3. Het moment dat je denkt dat je net je trein gaat halen, rijdt er een of andere bus net voor je voeten of stapt er iemand niet door waardoor je dus moet wachten en je trein net ziet wegrijden tegen dat je aan spoor 9 bent. Wéér een halfuur wachten! 

4. Wanneer je onderweg terug naar kot een bus je voorbij ziet rijden... Dan vloek je wel dat je die lange weg te voet op hakken doet. 

5. Later besef je dat je ook van jezelf grijs haar zou krijgen aangezien toen je naar huis wandelde de bussen niet nog reden maar al terug aangezien het 's morgens vroeg was...

6. Tussen 13u en 14u is het in Leuven precies middag voor iedereen, nuja, toch voor alle studenten. Kijk in de broodjeszaken, kijk in de Alma, overal loopt het vol. Wanneer het dan tien voor, vijf voor 14u wordt, loopt alles weer leeg. Als je zelf ook maar net dat uurtje vrij hebt, kun je er soms wel grijs haar van krijgen, ja. Maarja, 't is dan middagpauze voor iedereen zeker? ;)

7. De wegenwerken! Bij mij in de straat hebben ze dezelfde stukken afgelopen twee maanden 3x opengelegd en weer dichtgedaan. Wat ze daarin hebben gedaan allemaal weet ik niet, het was vooral enorm vervelend aangezien m'n kot vol zand lag en ook op de gang zag het allemaal maar vuil want ahja: zand + slecht weer... 

8. Bussen die ineens twintig minuten vertraging hebben waardoor je dus kunt kiezen of te voet gaan, of te laat zijn in de les. Of soms ben je dan te voet zelfs nog te laat...

9. Treinen op vrijdag. Zegt genoeg want hier heb ik het al vaker over gehad! :p 

Al een geluk dat ik dat grijze haar nog niet gekregen heb ;)

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen