woensdag 29 mei 2013

Catrice nagellak swatches

Vorige week heb ik weer drie nagellakjes van Catrice gekocht, waarvan twee uit de Limited Edition en ik wou ze aan jullie laten zien. Een van de drie heeft Julie jullie ook laten zien, maar die zet ik er toch ook nog even bij. Kunnen jullie het ook op andere nagels eens zien. ;)


Catrice Hip Trip C01 Blue Highway. Twee laagjes en het dekt heel erg mooi. Een erg donkere blauwe kleur met lichtje shimmer erin. 


De roze kleur die Julie ook al had laten zien. Hij doet me een beetje denken aan een lakje van Bourjois. Die dekte iets minder goed dan deze en had ook minder shimmer. De kleur is trouwens C04 Wheels on Fire. Ik heb drie laagjes gebruikt.


De laatste kleur is die uit de vaste collectie. Deze vond ik nog best hard lijken op m'n favoriete lipstick. Dit zijn drie laagjes. De kleur is 27 The Pinky and The Brain. 

'k Vind de kleurtjes erg leuk en ik weet niet goed welke van de drie m'n favoriete is! De lakjes van Catrice zijn erg goed, zeker als je naar de prijs kijkt. Ze drogen snel en blijven nog best lang zitten.

Liefs
Veronique
Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen