zaterdag 25 mei 2013

Catrice Hip Trip Palette


Catrice Hip Trip lag sinds dinsdag of woensdag ook hier in Leuven in het schap en dus moest ik zo snel mogelijk het palette gaan halen. Dit moest en zou ik hebben. Waarom? Geen idee, ik heb iets met palettes. Deze vond ik erg leuk, vooral doordat de kleurencombinatie iets specialer was dan wat ik meestal probeer. (en als het in een palette zit, dan moet het toch combineerbaar zijn? :p) Hier lijkt de pigmentatie niet echt geweldig, helaas... Maar goed, dit is gewoon droog aangebracht op een schone hand. Misschien dat het met wat basis nog wel opbouwbaar zou zijn.


Mneh... Op foto valt het precies beter mee dan hoe het leek in't echt...

Goed, de kleuren als je in het doosje kijkt zijn mooi maar in swatch vallen ze wat tegen. Tijd om eens een ooglook te proberen! Oog open. Verklapt nog niet veel hé. ;) Hier is het duidelijker. Ik heb eerst wat concealer als oogschaduwbasis aangebracht omdat ik die van Essence even niet vond. Daarna heb ik de groene kleur aangebrachto p m'n bewegend ooglid. Daarna heb ik het roze aangebracht tot ongeveer 1/3e van m'n bewegend ooglid. Daarna de donkere blauwe kleur in m'n crease en deze goed geblend. Daarna terug wat roze en groen aangebracht zodat dit terug wat feller zou worden. Onder m'n wenkbrauw heb ik de donkere nudekleur aangebracht en in m'n ooghoek de lichtste kleur. 
Het lichtere blauw heb ik aangebracht bij m'n onderste wimperrand. 

Uiteindelijk heb ik de look afgewerkt met zwarte eyeliner en mascara. Zo ziet het eruit als ik m'n oog sluit.

Toen ik eraan begon, had ik het gevoel dat het niet echt mooi ging worden. Uiteindelijk ben ik echt nog wel blij met het resultaat. Het is beter gelukt dan ik had verwacht en ook de pigmentatie lijkt ineens een pak beter! 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit Veronique!
  Ook handig dat je uitlegt hoe je het doet, als ik met verschillende kleurtjes werk, eindig ik meestal met 1 'vlek' gemengde kleuren op men oog ;).

  Ik ben trouwens op zoek naar een palletje waar meer groen- en goudtinten inzitten. Toevallig (betaalbare) tips? :p

  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! :)

   Pfoeh, nu moet ik even denken... In palette weet ik het niet meteen... Maar Essence heeft oogschaduw duo's ( http://www.essence.eu/nl/producten/ogen/oogschaduw/3d-duo-oogschaduw.html ) en daar zit wel eentje met groen tussen en wat meer nude maar die zijn wel niet echt goud...

   Hier zijn ook verschillende pallets van NYC: http://newyorkcolor.com/nl-BE/products/eyes/eyeshadow/individualeyes-custom-compact

   Mocht je in de winkels niet vinden, is Boozyshop misschien nog wel een idee... Dit: http://www.boozyshop.be/?gclid=CMeBhMPjs7cCFdHMtAodHXgA7w lijkt nog wel groen met iets goudachtig :p

   x

   Verwijderen