zondag 19 mei 2013

Budget Battle: Max vs Catrice Mascara

Het leek me wel eens leuk om twee mascara's naast elkaar te zetten. Deze keer doe ik het met twee budgetmascara's. De ene is van Catrice, de andere is van Max (Action). Deze prijzen liggen onder de €5. 

De bovenste foto's zijn met Catrice Lashes to kill. Voor de prijs kan ik zeker niet klagen. Hij maakt m'n wimpers voller en geeft ze ook meer volume. Prima mascara, niet meer niet minder. 
De middelste rij is zonder mascara, zodat jullie het verschil een beetje kunnen zien. Ik moet wel toegeven dat m'n wimpers misschien een beetje vettig waren door m'n remover. 

De onderste rij is dan Double Lash Effect van Max, oftewel het huismerk van de Action. Als me niet vergis, kocht ik deze mascara in een setje  samen met nog oogschaduw en een oogpotlood voor nog geen €2. Van budget gesproken. Deze is op zich ook niet slecht, dus als je ├ęcht maar heel weinig te besteden hebt, kan je deze prima gebruiken. Hij maakt m'n wimpers langer maar ze plakker sneller tegen elkaar dan met die van Catrice. Die separeert nu eenmaal beter en laat ze iets minder rommelig achter. 

Het is misschien al wel duidelijk maar deze battle is gewonnen door Catrice! 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen