woensdag 24 april 2013

Zomerbeentjes & een chilloutfit

Normaal draag ik op kot gewoon altijd de kleren die ik overdag ook draag. Je weet maar nooit waar je plots nog heen moet, al is het maar even de gang op om naar de badkamer te kunnen. Toch heb ik van die dagen dat ik echt geen zin heb om hier in m'n jeans te zitten en oncomfortabel te wezen dus trek ik dan al m'n slaapshort aan. Lekker comfie met een t-shirt en m'n vestje. Dit doe ik dan voornamelijk wanneer ik aan m'n essay moet werken. Zonder gezever gewoon rustig aan m'n laptopje. 


Zeker nu m'n benen wat bruiner zijn dan normaal vind ik het geweldig om zulke dingen te dragen. Eindelijk kan ik m'n beentjes eens laten zien! (Normaal heb ik echt van die witte melkflessen en dat ziet er niet altijd even geweldig uit!) Dus bam, leve zelfbruiner! Ja, serieus, zelfbruiner, aangezien zelfs van de zon m'n benen niet echt bruin worden (dan loop ik rond met mooie bruine knieetjes en gebruinde voeten maar m'n onderbenen? Jamais) Hierboven op de foto zie je het misschien wel een beetje dat m'n benen redelijk bruin zijn en krijg je ook een zicht op wat dan m'n chilloutfit is. M'n slaapshort van de Hunkenmöller, een random t-shirt en m'n favoriete vest. 

Wat een zalig gevoel eigenlijk. Zo rustig achter m'n bureautje met wat muziek (en daarnet ook nog een lekker hapje omdat ik een hongertje had). Ik heb nu al zin in de zomer, zeker om dan op vakantie lekker aan het zwembad te liggen met een cocktail in m'n hand. Aaaah... Maar goed, eerst moet dat essay nog afgeraken. 

Toedels! 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen