dinsdag 2 april 2013

Wishlist Polen

Ik ga minstens 1x per jaar naar Polen en dan wil ik toch altijd met bepaalde producten of spullen terug thuis komen. Het leek me wel interessant om jullie te vertellen wat ik de volgende x allemaal nog wil kopen. 

Sowieso weer een paar jeansbroeken, die koop ik altijd in Polen op de markt. Veel goedkoper dan eender waar bij ons en ondertussen kennen die mensen ons al zo goed dat ze bijna altijd spontaan de juiste maat aangeven. Ook weten ze ongeveer wat ik wil en hebben ze dit dan. Ik wil ook in Polen eens kijken of ze hier toevallig Moleskinenotebookjes hebben. Bij ons kosten ze eigenlijk veel te veel naar m'n zin en ik kan dus maar proberen en wie weet hebben ze het hier wel voor een beter prijsje! 


Uiteraard ga ik ook op zoek naar enkele leuke make-upartikeltjes. Sowieso wil ik eens kijken hoeveel m'n mascara kost. In België betaal je voor de Maxfactor False Lash effect al snel bijna 17 euro en dat vind ik persoonlijk nogal veel. Laten we dus duimen dat het in Polen goedkoper is! Hoewel als ik op internet kijk, betaal je er hier precies toch ook wel €15 euro voor... Damn... *fingers crossed!* (ik heb het even opgezocht op de site van de drogisterij waar ik zulke dingen meestal haal en daar staat hij voor de moment om 40zl wat op een kleine 10 euro uitkomt. Goed genoeg dus!)

Oh, mijn god! De Rimmel BB cream kost in die winkel nog geen 4 euro! Nu twijfel ik wel of ik die zou meenemen want ik vind hem precies toch iets te rozig... (Ja, ik heb Chanel Foundation getest en daardoor een beetje kieskeurig geworden precies...)

Sowieso is dit ook de moment om toch nog op zoek te gaan naar die matte blauwe oogschaduw en eventueel enkele goeddekkende, sneldrogende nagellakjes. Ook hoop ik op de markt wat van onbekende merken te kunnen kopen en die dan eens uit te testen. Meestal is dit echt spotgoedkoop en hopelijk zit er dan iets bruikbaars tussen hé. ;) 


Uiteraard ben ik nu op die site nog enkele (op foto) mooie kwasten tegengekomen. Damn, dat gaat weer een pak geld worden dat ik ga uitgeven. Misschien moet ik de mama en de papa eens lief aankijken. ;) Oooh, ik krijg er al zin in seg! Sowieso krijgen jullie nog wel een shoplog nadien; in een filmpje of een blogpost, dat moet ik nog uitmaken. Hebben jullie toevallige enige voorkeuren? 

Liefs
Veronique2 opmerkingen: