woensdag 17 april 2013

Wimpers met en zonder mascara

Ik verkondig hier dan wel hoe geweldig ik de mascara van Max Factor wel niet vind, maar ik heb jullie nog nooit echt bewijs laten zien. Vandaar (eigenlijk op vraag van een vriendin) heb ik foto's gemaakt zonder en met. Aan jullie om te oordelen of ik de mascara nu uiteindelijk niet overroep. ;) 


Dit is duidelijk zonder. Hier had ik de mascara er net afgehaald voor de foto. Ik weet trouwens niet waar die groene schijn vandaan komt.. Ik vrees dat dat aan de flits van m'n gsm ligt. (De foto's zijn dus met m'n gsm gemaakt, sorry voor eventuele mindere kwaliteit maar m'n camera was plat)


En dit is dan weer met mascara (en ook zwart lijnte, hoop dat dat geen vertekend beeld geeft in jullie ogen maar ik denk wel dat de mascara duidelijk genoeg te zien is). Ik moet toegeven dat m'n wimpers op zich al best mooi zijn maar toch vind ik het met mascara nog veel beter! 

Ik ben er nog altijd heel blij mee en zou geen andere mascara moeten hebben! Wat vinden jullie ervan?

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen