donderdag 18 april 2013

Wanneer je merkt dat beautybloggen in je kruipt.

Ik blog meer over m'n persoonlijke leven dan echt over beauty maar toch merk ik dat ik me er steeds harder mee bezig houd. Zo was ik mij dinsdagavond al aan het afvragen of ik nu woensdagavond voor opvallendere oogschaduw of opvallendere lippen zou gaan. En wat ik er dan bij zou matchen. 


En dan wordt het ineens zo erg dat ik het aan half m'n online vriendenlijst ga vragen. Mét bijbehorende foto's die gelukkig al wel online stonden. Ook al delen ze stiekem dezelfde mening ga ik dan nog altijd in discussie of ze wel zeker zijn en of het andere toch niet beter is. Misschien maar goed dat ik dan niet zo hard stress wat kledij betreft! Hoewel ik moet toegeven dat ik dit weekend al heb besloten wat ik zou dragen op woensdag... (een voorbereid vrouw is er twee waard!)

Nu je het over kleren hebt, ik twijfelde wel of ik een legging of panty zou aandoen of dat ik toch voor blote beentjes zou gaan. (Wanneer ik dit typ, is het dinsdag 23u30 en heb ik dat nog niet besloten!) Ik begin nu te beseffen hoe erg ik wel niet klink, alsof uiterlijk het enige is waar ik aan denk! xD Zo ben ik dus niet hé, ik vind het gewoon leuk om er goed uit te zien als ik uitga.. :p 

Misschien moet ik ooit eens helemaal zonder make-up uitgaan... Nah, just kidding; wouldn't work for me! Om zonder make-up buiten te gaan, geen probleem maar om naar een feestje te gaan zonder? Nee, dat is net een stap te ver! :p 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen