donderdag 4 april 2013

Rimmel lasting finish by Kate Lipsticks

Ik was op zoek naar kwalitatief goede lipsticks die niet te hard blinken maar ook geen fortuin kosten. Ohja en het liefst in iets fellere kleurtjes. Bourjois vond ik altijd wel een goed merk maar ik vond het een beetje aan de dure kant. Ook in Polen kwam het nog op tien euro per lipstick dus moest ik iets anders vinden. En daar lagen ze dan, de Rimmel lasting finish lipsticks by Kate. Op goed geluk koos ik twee kleuren uit waarvan ik hoopte dat ze geweldig zouden staan bij mij. 
Het zwarte omhulsel is een gewone lasting by Kate (de kleur die ik heb is wel uit de Lente - en zomercollectie) en die met het rode omhulsel is een matte lipstick by Kate.
 De kleuren die ik gekocht heb zijn 20 & 102. Zoals ik al gezegd heb is de 20 uit de lente - en zomercollectie en de 102 eentje met een matte finish. 

 Hier zie je swatches op m'n hand. Zoals je wel zou kunnen raden is de bovenste nr. 20 en de onderste 102. Persoonlijk vind ik het erg mooie kleuren al was ik een beetje bang dat de bovenste me echt niet zou staan... 
Dus hebben we die maar eens geprobeerd! En Bam! Wat een heerlijke knalkleur! Deze zal ik niet snel aandoen voor overdag maar voor uit te gaan zonder een te heftige ooglook moet dit wel kunnen, niet? Ik ben gewoon verliefd op deze kleur. Nu nog de ballen vinden om hem ook daadwerkelijk te dragen. (Papa vond me er uit zien als een hoer met deze kleur... Niet dat ze me echt met lipstick gewoon zijn dus we negeren deze opmerking even) 


<3333!!!

 Dit is de andere kleur. Iets meer nude/oudrose. Ook een mooi kleurtje maar wel veel veiliger. Ik denk wel dat hij in het echt iets roziger lijkt dan op de foto's.
Yay! :D 

Ik ga sowieso nog meer kleurtjes halen. Het zijn romige lipsticks, geven niet al te veel af als je drinkt en ze storen me ook niet als ik ze op heb. Grote YAY voor Rimmel! 

In BelgiĆ« en Nederland kosten ze rond de 10 euro per stuk, hier heb ik er ongeveer de helft voor betaald. Dubbele yay! 

Wat de houdbaarheid betreft, de kleur 20 heb ik gedragen terwijl ik twee boterhammen at, wat fruitsap dronk en uiteindelijk bij m'n avond eten en ik moet toegeven dat na de soep het er toch al wel grotendeels af was. De boterhammen en het drinken heeft de lipstick dan weer wel goed overleefd. Goed genoeg! 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten