donderdag 25 april 2013

Review: L'Oréal nutribronzeJullie konden het gisteren al wel lezen dat ik ineens gezegend ben met iets of wat bruinere beentjes dan anders en eigenlijk vond ik het dan ook wel een review waard!

Ik heb het over de L'Oréal Nutribronze. Dit is een bodylotion met een vleugje zelfbruiner in, wat zorgt voor een geleidelijk bruinere huid. Heel erg fijn aangezien je dan zelf kan kiezen hoe bruin je wil worden zonder dat je de eerste dag al bijna een wortel lijkt. (Ja, heel veel zelfbruiners geven helaas het oranje-effect, leuk voor de Nederlanders met Koninginnedag maar daar hebben wij natuurlijk niets aan!) 

Omdat jullie het zijn, heb ik zelfs geprobeerd een vergelijking op foto te krijgen. Of het helemaal accuraat is, durf ik niet te zeggen omdat je toch wel met het verschil qua licht zit tussen hier op kot en thuis op de badkamer. Dus eerlijk is eerlijk, het verschil is in het echt iets minder groot, maar als het op foto al zo leuk uitpakt, ben ik al wel lichtjes fan! ;)Dus, wat is nu m'n mening erover? Ik ben er enorm blij mee, zeker omdat het zo mooi geleidelijk gaat. Wel moet je zorgen dat je zeker je handen nadien toch goed wast en ook mocht je arm je been geraakt hebben, was het eraf! (Zo zit ik nu met een vlek op m'n arm, typisch iets voor mij!) 

Let ook alstublieft niet op m'n lelijke benen (en knieën!)! Het is omdat jullie het zijn dat ik dit überhaupt online durf zetten. ;) 

L'Oréal Nutribronze kost rond de €10 euro voor een tube.

Liefs
Veronique


3 opmerkingen:

 1. Goeie tip! want met dit warm weer nog nylon kousen dragen is echt té warm! Ga ik zeker eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Maar ik vind het verschil zelfs al bijna te groot.. kan aan het licht liggen! :-)

  Ikzelf gebruik dan wel eens eerder de Dove Summer Glow Body Lotion! :-)
  http://www.semichem.co.uk/p-152-dove-summer-glow-body-lotion-fair-skin-250ml.aspx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het ligt voornamelijk aan het licht denk ik... In de zon zag je dat m'n benen echt wel bruiner waren maar niet zo drastisch :p

   Verwijderen