dinsdag 30 april 2013

Review: Essence Stays no matter what eye pencil + Essence 2 in 1 eyeliner pen

Ik heb weer een review voor jullie en deze keer zelfs een dubbele! Oorspronkelijk wou ik een review doen van allebei de Essence Stays no matter what producten maar de eyeliner die beweerde dat hij water-and partryproof was, veegde al uit bij een traantje. (Zonder dat ik het ook maar aanraakte!) Die heb ik dus ergens ver weggelegd en ik vond hem niet meteen terug. Dus koos ik er dan maar voor om de 2 in 1 eyeliner pen voor jullie te testen. 

Essence Stays No Matter What eye pencil


Dit oogpotlood beweert "Waterproof, Partyproof en lifeproof" te zijn. En bovendien ook nog eens slijpbaar! Dit laatste heb ik niet getest. Het heeft al wel een feestje overleeft en wat de watertest betreft, kijk even onderaan de post!

Essence 2 in 1 eyeliner pen


 Deze eyeliner pen belooft helemaal niet dat hij waar dan ook tegen bestand is, toch heb ik deze ook de watertest laten ondergaan!


"Wide applicator for an Intensive, Dramatic line." Deze punt zou ik eens moeten testen maar ik ben geen held wat lijntjes betreft en met het dunne puntjes maak ik altijd al vrij dikke lijntjes.


"Thin applicator for Natural, precise line."

De Watertest


Links het potlood, rechts de eyeliner.

De kraan erboven even volledig opengedraaid. En ze zitten er nog allebei mooi op! Dus op zich zijn ze wel waterproof, maar zijn ze ook veegproof als ze nat zijn?


Het oogpotlood wel! Dat heb ik er hierna echt af moeten boenen. Terwijl je wel ziet dat de eyeliner wel uitveegt. Dus op zich zou hij een regenbui moeten overleven, zolang je niet in je ogen wrijft! 

Best tevreden van het potlood dat bewijst dat hij inderdaad waterproof blijkt te zijn en natuurlijk ook van de eyeliner die helemaal niets claimde en toch veel beter waterproof was dan zijn broertje die het wel beweerde. Well done Essence! 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen