dinsdag 16 april 2013

Oohlalala.

Met dit mooie weer konden ik en Laure het gisteren niet laten en besloten we een terrasje te gaan doen voor we naar de les zouden gaan. De professor had z'n terras nog niet buiten staan en dus gingen we eens op de Oude Markt kijken. Daar zijn we uiteindelijk op het terras van de rector gaan zitten aangezien die stoeltjes er toch het meest droog uitzagen. 

Hier had ik geen spijt van toen ineens twee (knappe) kelners buitenkwamen. Op de een of andere manier weet ik ze toch weer altijd uit te kiezen. ;) En dan zaten we daar dus, genietend van het uitzicht. We hadden ook al meteen besloten dat we daar eens een pasta zouden gaan eten. Met een beetje geluk krijgen we dan dezelfde awesome bediening als vandaag. 

Met tegenzin vertrokken we op den duur toch maar aangezien het tijd werd om richting de les te vertrekken. (Ook begon ik het een beetje frisjes te krijgen, al had ik daar eventueel wel een andere oplossing voor kunnen proberen te vinden. ;) ) Ja, altijd wel leuk om dan zo'n terrasje uit te kiezen waar ook nog iets te zien valt. En aangezien ik toch niemand heb die jaloers zou kunnen worden, kan ik kijken en glimlachen zoveel als ik wil. Ideaal. 

Het was wel jammer dat het zonnetje het wat liet afweten, aangezien ik zondag echt met een vakantiegevoel hier in Leuven was aangekomen. Hoewel, het slechte weer dan misschien weer wel goed was om me te doen beseffen dat het terug begonnen is en dat de vakantie juist voorbij is. Maar goed, nog enkele drukke dagen voor de boeg en dan volgende week essayweek. Heuj! Eerst deze week overleven dus. ;)

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen