zaterdag 13 april 2013

New In

EINDELIJK! Ik wacht al sinds januari op m'n nieuwe gsm en eindelijk heb ik hem. Eindelijk ben ik een trotse eigenaar van een smartphone. Ik heb nog niet getest hoe m'n blog erop werkt maar als ik korte berichtjes via m'n smartphone zou kunnen posten, zou ik het wel super vinden! (Nu via al die apps kan ik ook meer tijd besteden aan Twitter en dergelijke!)

Wow wacht, wat zit ik nu te lullen? Jullie zullen wel benieuwd zijn welke ik nu uiteindelijk gekocht heb! ;) 

Zie hier, m'n nieuwe Nokia Lumia 620! (Ik heb hem in het zwart, lekker saai... Tijd voor een nieuwe cover te kopen dus!)


Eerlijk? Ik heb (al voor ik de gsm in handen had) al een roze hoesje besteld voor over de achterkant. Nu twijfel ik of ik misschien nog ergens zo'n flapcover zou kopen, omdat ik mezelf ken en er anders binnen de korste keren krassen op het scherm komen.

Het eerste dat ik gedaan heb, toen ik hem had opgezet, was de kleur van die vakjes veranderen naar magenta. Roze dus. Ja, ik weet het niet wat dat is de laatste tijd met mij, al dat roze... Ik word nog echt een meisje-meisje... (Tijd voor weer een roze lay-out? :p GRAPJE)

Natuurlijk net op het moment dat je een nieuwe gsm hebt, stuurt er niemand en moet je al echt excuses zoeken om hem te gebruiken. (Nog even facebook checken... 5 minuten later: zou er nu al iemand iets gepost/gestuurd hebben?) 

Als er iemand trouwens nog leuke apps kent (die ook voor Windows Phone te verkrijgen zijn (en liefst gratis) laat het me dan even weten! 

Dikke kus
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen