donderdag 11 april 2013

Movie: G.I. Joe 2: Retaliation


Ik weet niet eens of ik de eerste film gezien heb, eerlijk gezegd denk ik van niet... Maar gelukkig legde Liesbeth het een beetje uit voor mij zodat ik toch een beetje met de tweede film kon volgen en dat was echt nuttig! 

Dus voor wie de eerste film niet gezien heeft, klik even hier. Voor wie hem wel gezegd heeft, zeg ik kort wat er in de tweede film gebeurd is. De G.I. Joes zijn terug én hoe. Nadat ze Cobra Commander opgesloten hebben, lijkt alle gevaar geweken. Dit is buiten de overige Cobra-leden gerekend. Zonder dat de Joes het doorhebben, gebeurt er iets erg vreemd met hun president en worden ze plotseling zelf het doelwit. Dit uiteraard met alle  gevolgen van dien... 


Heel vaag eigenlijk maar ik wil gewoon niets belangrijks verklappen. Maar goed, wat vond ik er nu van? Eerlijk? Ik ging er zonder enige verwachting naartoe. Weer gewoon een of andere actiefilm, dacht ik. Damn, ik heb zitten nagelbijten van de spanning en was best pissig op de makers op een bepaald moment. (De vrouwen die deze film gezien hebben, zullen wel weten wat ik bedoel!) 

Ik vond hem eigenlijk zelfs zo goed, dat ik binnenkort zeker de eerste eens wil bekijken ondanks het feit dat ik al weet wat er in de eerste gaat gebeuren. Hij was gewoon zo goed gemaakt, geweldige effecten en uiteraard: enorm lekkere kerels! Ja, ik blijf nu eenmaal een meisje/vrouw die nogal graag naar mannelijk schoon kijkt. (Alsof jullie nooit naar het andere geslacht kijken!) 

Dus als je eens niet weet wat te doen en je hebt wel eens zin om nog eens naar de film te gaan: kies voor G.I. Joe 2! 

Liefs
Veronique

P.S.: Kon het niet laten: Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen