zondag 28 april 2013

Melancholic feelings

Wie kent het niet, van die avonden waar je eigenlijk voornamelijk zin hebt om lekker cosy met een dekentje een film te zitten kijken omdat het gewoon niet meezit wat je gevoelens betreft. Herinneringen spoken door je hoofd en wat je ook doet, je krijgt ze niet weg. (Nu moet ik wel eerlijk zeggen dat ik de optie alcohol in deze situatie nog niet heb uitprobeerd...) 

De laatste tijd heb ik er af en toe wel eens last van en dan wentel ik mezelf gewoon in zelfmedelijden. Omdat het kan. Het kan echt om de domste dingen zijn maar vaak is het omdat ik niemand interessant op facebook vind om mee te praten en voor de rest ook niemand interessant op m'n smsjes reageert. Ja mensen, ook ik voel me soms heel zielig en alleen! Dit desondanks het feit dat ik elke dag een honderdtal pageviews op m'n blog heb. 

Of als ik nog maar het gevoel heb dat ik zo wat afgewezen ben. Een ramp, echt waar. Dan draai ik 10x hetzelfde nummer en zing ik mee of beter gezegd, dan blère ik mee! De laatste tijd luister ik vaak Glee-covers... Heel gênant om toe te geven eigenlijk, maar ja. Ik volg dus Glee en luister eigenlijk nog wel best graag naar hun muziek! :) 

Dus hier even enkele liedjes die de revue wel eens passeren als ik weer zo'n melancholisch avondje heb. ;) 

Glee - Jar of Hearts


Glee - Total eclipse of the heart

Passenger - Let her go

Pink ft Nate Ruess - Just give me a reason


Misschien moet ik de volgende keer toch de alcohol eens uittesten. ;)

Liefs
VeroniqueGeen opmerkingen:

Een reactie plaatsen