donderdag 11 april 2013

Life Through My Eyes #11

Zoals ik had gezegd, heb ik nog een LTME van (onder andere) in Polen. Er zitten ook nog enkele fotootjes uit Leuven bij en nog een paar van de voorbije dagen hier thuis. Neem even rustig de tijd, pak er nog een koffietje of colaatje bij en kijk mee want het is weer de moeite! 

 Het eindresultaat van het maken van de Pasta Pesto Caprese voor twee personen. Twee kommen heerlijke pasta en enorm veel opkuis!

 Ik zit achter m'n laptop en ineens kriebelt m'n oog. Natuurlijk was ik helemaal vergeten dat ik eyeliner ophad... Tsja..

 De week voor de paasvakantie was ik in m'n gezonde week en ik had nog tomaat en mozzarella over, dus maakte ik een salade Caprese maar dan met pesto ipv met verse basilicum en ik heb er nog wat parmezaanse kaas over gedaan. Leek me ook wel lekker! (En dat was het ook echt wel!) 

 Wandelen met het hondje de avond voor we naar Polen gingen. Het was niet het plan dat ik dat nog ging doen en dus was ik een beetje op m'n "marginaalst". Hoodie, jogging & m'n Uggs. Ik hoop echt dat mensen me zo niet gezien hebben!

 De Oder, oftewel de grens tussen Duitsland en Polen

 Oh. My. God. Sneeeeuw! Neeeeen :( 


 Twee foto's van Toby die het allemaal prima vindt in de auto.

 Nog een salade maken voor met Pasen

 Sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw!

 In de Tutti!

 Leren met een muziekje en een koekje


 Poesjes die m'n vingers bijna opaten toen ik ze snoepjes gaf

 De zetel na het opnemen van een shoplog

 Werken voor school ( en dat bestand ben ik kwijt doordat m'n laptop gisteren ineens raar deed en Excel niet meer wou openen... :'( ) 

 Blogpost schrijven in de keuken

 Oma had oliebollen gekocht!

 In de Tesco zag ik mezelf in die spiegel en ik kon het niet laten

 Ik wa zo verliefd op die bruine schoentjes en ik heb ze toch niet gekocht. Dom, dom, dom...

 Outfitfotootje in de CCC. 

 En daarna wat lekkers mee naar huis. 

 Hamburgertje eten! 

 En terug met sneeuw naar huis!

 Des te dichter we bij de grens kwamen, des te minder sneeuw er lag.

 Hele vage foto maar ik verveelde me dus maakte ik maar een foto van het liedje dat ik luisterde

 Het gebouw op de grens (Douane?)

 En de Oder weer over.

 Burger King in Duitsland als avondeten.

 Thuis op bed New Girl kijken!

Ik moet dringend weer gezonder gaan eten. Mama had niet veel zin om te koken en dus zijn we chinees gaan halen. 

Jullie kennen hem al wel. ;) De nieuwe liefde van m'n leven!
 Mijn favoriete lipstick die ik in Polen heb gekocht! Helaas zijn ze hier thuis minder fan van dit felle roze.

 Minou!

 En Tweety! Allebei heel de dag rustig aan het slapen

Net terug van de rijles, eten en dan kwamen Liesbeth, Poffel en Jordy me halen om naar de cinema te gaan. Hier had ik een andere lipstick op. 

 Een lekkere cocktail in bistro Bigeaux. Lazy red cheeks: Wodka, limoensap, violette en framboos. Helaas waren de framboosjes op. Ik had wel geen zin om iets nieuws te kiezen en dus zei ik dat hij het maar zonder moest maken. Zo lief als hij was bracht hij toch een beetje cranberrysap mee, mocht het niet zo lekker zijn zonder. Het was lekker! Zowel met als zonder!

 En minder goed nieuws toen ik thuis kwam. M'n laptop had een virusje opgelopen en ik vrees dat hij geformatteerd gaat moeten worden... Merde!

Maar goed, dit waren dus mijn voorbije 1,5 a 2 weken. Ik hoop dat het een beetje interessant was. ;)


Liefs
Veronique
Geen opmerkingen:

Een reactie posten