dinsdag 9 april 2013

Julie: Tag: Alfabet


Tag: Alfabet
Ook deze tag heeft Veronique al een hele tijd geleden voor jullie ingevuld, daarom dat ik het nu ook maar even doe. Het is een leuke manier om in enkele korte vragen dingen van iemand te weten te komen! Hopelijk vinden jullie het leuk om te lezen.
Age: Ik ben er 6 maart 22 geworden.
Best friend: Duidelijk: Veronique. En mannelijke beste vriend? Wel, nog altijd Nick. Voor we een koppel werden waren we al beste vrienden en dat is altijd zo gebleven. Dat vind ik ook een goeie basis voor een relatie! Ik kan alles tegen hem zeggen en echt mezelf zijn bij hem.
Chore you hate: Ik hààt het echt om mijn bed op te dekken. Ik ben best ordelijk en netjes, dus opruimen is niet zo moeilijk voor me. Maar wanneer mama me zegt dat ik mijn onderlaken op bed moet leggen dan heb ik zin om me te gaan verstoppen. Het werkt NOOIT mee, en dan ligt mijn dekbed ook niet zoals ik wil… En dan eindig ik meestal IN mijn overtrek, omdat de puntjes van de dons niet goed zitten… *zucht*


Dreamhouse: Goh, ik wil niks speciaals.. Ik wil gewoon een mooi huisje, met voldoende ruimte. Als ik echt zou mogen dromen en iets verder gaan zou ik nog graag een inloopkast en een open haard hebben. Maar zo extravagant is dat nu ook weer niet denk ik!  
Essential start of your day: 
Mhm, niet echt iets specifieks. Zoals iedereen kleren aandoen en mijn tanden poetsen zeker?
Favorite colour: Ik vind veel kleuren erg mooi, maar doe maar licht blauw dan. Qua kleren kies ik eerder voor zwart of grijs!
Gold or silver: Goud, maar dan witgoud.
Height:
 1m76
Instruments I play: Geen
Job Title (most recent): Stagiaire bij de Warande op de personeelsdienst.
Kids: Momenteel gelukkig geen, en later maximum 1.
Life is incomplete without: Nick.
Music that you always listen to: Goh, dat is zoveel! Avril Lavigne, Lily Allen, Little Mix, Kelly Clarkson, The Pretty Reckless… Need I go on?

Nickname: Geen.
Overnight hospital stays: Buiten als pasgeboren baby? Geen. 
Phobias or fears: Ik ben als de dood voor alle insecten, duiven, honden… 
 Quote from a movie:  "I'm truly, madly, deeply, passionately in love with you." - Letters from JulietReason to smile: Zoveel dingen. Gewoon gelukkig, samenzijn met Nick is voor mij al goed genoeg. En zo van die avonden waarop we tot in de vroege uurtjes in de Candela zitten omdat het zo gezellig is! Meestal met Vero, Davy en Nick dan. 
Siblings: Geen.
Time you wake up: Nu ik stage loop bij de Warande sta ik altijd om 8.00u ’s morgens op.
Underwear: Euhm, dat varieert.  

Very important date this year: 23 mei. Die is elk jaar belangrijk voor me… Maar dit jaar zijn Nick en ik dan 5 jaar samen. Toch wel echt speciaal vind ik. 8 mei is ook al speciaal, aangezien we dan voor het eerst samen richting Parijs trekken!
Worst habit: Mhmm, daar weet ik niet zo direct een antwoord op.. Misschien over beschermend zijn voor de mensen om wie ik geef? 
X-ray’s you’ve had done: Geen denk ik.
Yummy food you make: Sorry, kan niet koken!
Zoo animal: Ik ben niet zo’n dierentuinganger… Maar mijn favoriete dier is wel een kat!


x Julie

Bronnen afbeeldingen: 1, 2 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen