donderdag 4 april 2013

Julie: Shoplog Antwerpen


Julie’s first… Shoplog!
Dit wordt mijn eerste shoplog! Vero heeft er al vaker een gedaan, en zelfs al via een filmpje. Ik had er mezelf eerlijk gezegd nog niet eerder mee bezig gehouden, maar ik koop eigenlijk ook helemaal niet zo heel veel. Maar de laatste keer dat ik in Antwerpen was kocht ik wel redelijk veel verschillende dingen. Vandaar dus ook deze post!Dit oogschaduwpalletje (4 kleuren oogschaduw in bruintinten, een oogpotloodje en een kwastje) komt van The Body Shop. Ik ben er heel tevreden van, behalve van het potlood. Dat schrijft nogal slecht en je moet er best hard op drukken. Verder was het zeker een goede aankoop, aangezien ik niks moest betalen!!! Ja, dat lees je goed. Ook de mini-body butter met aardbeigeur moest ik niet betalen. Ik ben lid bij The Body Shop en ik had nog genoeg punten op mijn kaart staan om deze spullen gratis mee te nemen. Van de make-up ging die dag ook nog eens 20%. Normaal had ik €10 voor beiden moeten betalen maar nu dus niks.Hierboven zie je dus het palletje als het open is. Ik vind bruintinten sowieso wel mooi, en als het gratis is zie ik niet in waarom ik zo’n leuk pallet zou laten liggen. Wat vinden jullie van de kleuren?

Zoals ik ook in de Life Through My Eyes al zei kocht ik ook het boek dat je hierboven ziet. Ik ben er momenteel in bezig. Het boek koste €12,50 en ik had een kortingsbon van €3. Het boek leest erg vlot weg, het zijn niet echt grote papieren en het is een goed leesbaar lettertype. Aangezien het boek ook maar 272 pagina’s telt zal ik het vermoedelijk nogal snel uit hebben.
Korte inhoud van het boek: Een huwelijkscontract met strenge regels Alexa McKenzie is impulsief, runt een boekwinkeltje, heeft het helemaal gehad met mannen én heeft snel geld nodig om haar ouderlijk huis te redden. Ze kan in haar wanhoop niet vermoeden dat de broer van haar beste vriendin haar redder zal worden. Tegenwoordig is hij een machtig zakenman, maar ooit was hij de jongen die haar hart brak. Miljonair Nicholas Ryan gelooft niet in het huwelijk, maar om zijn vaders bedrijf te kunnen erven moet hij trouwen. Wanneer hij ontdekt dat de jeugdvriendin van zijn zus in financiële moeilijkheden zit, doet hij haar een gewaagd aanbod: een huwelijkscontract met een aantal strikte regels. Geen gedoe. Alles zakelijk houden. Niet verliefd worden. Het is maar voor een jaar, dus het kan voor beiden niet moeilijk zijn zich aan de regels te houden. Toch?In Antwerpen lopen we vaak dezelfde route, langs onze favoriete adresjes. Daarbij gaan we eerst eten bij de Subway, iets drinken bij de Starbucks, nog langs de Quetzal… Winkelen doen we voornamelijk op de Meir en in de Grand Bazar. Maar afgelopen keer besloten we ook eens in de Nationalestraat te gaan kijken. Dure winkels in het begin van de straat (te beginnen van de Groenplaats) maar nadien kom je nog wel enkele leuke winkeltjes tegen. In het winkeltje waar ik mijn sjaal kocht leek het alsof er van elk item maar 1 stuk in de winkel was. Geeft je echt zo’n uniek gevoel… Qua kleding was er niet echt iets naar mijn smaak bij, maar qua sjaals had ik er echt nog wel 5 willen kopen. Deze (grote!) sjaal kostte €12.


Aaaah, mijn make-up tas! Vroeger stopte ik al mijn spullen in een toilettasje van mama en zij wou het hare eigenlijk terug. MAANDEN ben ik op zoek geweest naar een tas die groot genoeg én doorzichtig was. Ik hou er namelijk wel van om gewoon de tas om en om te draaien en zo al te weten waar de spullen zitten die je wil gebruiken. Per toeval gingen we de M°A°C winkel in Antwerpen binnen. Een docent van de hogeschool van Nick was er aan het werk en we liepen binnen voor een praatje… En toen zag ik hem staan: de perfecte make-up tas! Hij kostte me dan wel €28, maar ik ben nog steeds érg blij dat ik hem gekocht heb. Ik zou er sowieso spijt van gehad hebben als ik nadien zonder thuis was gekomen…


Met al mijn spullen er in, ziet hij er zo uit! Ondertussen nog aangevuld met een Nude oogschaduwpalletje van Catrice (Dankjewel Veronique!) en twee oogpotloden van Catrice. De twee lipglossjes die je voornamelijk ziet op deze foto zijn van The Body Shop, in de smaken framboos en perzik. Ik ben erg tevreden hiervan! Ze zijn echt goed kleverig, dus ze blijven lang zitten. Die met framboos geeft ook een mooi kleurtje aan je lippen, maar qua smaak is het niet helemaal echt framboos vind ik. Die met perzik smaakt en ruikt wel super lekker naar perzik! Een aanrader!


Ik was jarig in maart, en kreeg van Nick een Dolce Gusto machine! Ik ben er natuurlijk super blij mee, en dan vooral omdat ik nu mijn Chai Tea Lattes al niet meer kan missen! Maar omdat Nick het voor mij gekocht heeft, en het eigenlijk ook al een beetje een cadeau was voor als we in de toekomst gaan samenwonen, mag hij natuurlijk ook mee genieten! Daarom koos hij in de winkel voor zichzelf ook een smaakje: de Latte Macchiato Caramel. Hij is er erg tevreden mee, ikzelf ben geen koffiefan.


Dit schattige t-shirt kon ik gewoon echt niet laten liggen. Ik loop elke keer binnen in de New Look, maar vind er niet altijd iets naar mijn smaak. Vorige keer kocht ik er al eens een groen t-shirt met een grote luipaardprint strik op, en deze keer kocht ik dus deze schattige t-shirt met hartjes. Volgens mij was de prijs €11.95 maar daar ben ik niet meer helemaal zeker van.


Eerder in deze post had ik het al over deze twee oogpotloden. Na de jobbeurs bij ons op school moest de vriendin waar ik mee naar huis reed nog een oplader voor een iPhone gaan kopen. Terwijl zij dit doen was had ik mezelf teruggetrokken in het Kruidvat. Daar zag ik deze twee oogpotloden die ik niet kon weerstaan. Bij mijn palletje van The Body Shop zat een bruin oogpotlood waar ik niet helemaal tevreden mee ben. Daarom ging ik op zoek naar een vervanger, eentje die wel vlot schreef. Daarom kocht ik dus het bruine. En het zwarte? Wel, omdat ik toch bezig was en omdat ik het gewoon wou hebben! Met welke oogpotloden hebben jullie al ervaring?Geen opmerkingen:

Een reactie posten