maandag 29 april 2013

Julie: Review Catrice Lipbalm


Review: Catrice Lipbalm
Veronique heeft het er al over gehad: de Limited Edition “Candy Shock” by CATRICE. Ik heb slechts één product uit deze collectie, maar ik ga voor jullie een review maken van dit product. Zo kan je zelf kiezen of je het de moeite vind om er naar op zoek te gaan of niet!

Ik heb zelf de Lip Balm Stick C01 Bring Me Peach gekocht. Dit is de rechtse kleur op onderstaande foto. Maar, (goed nieuws voor mij!) dankzij onze lieftallige Vero, heb ik sinds vrijdag ook de andere kleur (C02 Sugar Shock)! Yay me!Uitstraling: Simpel? MOOI! Ik vind dit echt een super mooie verpakking. Het is een handige verpakking en het ziet er echt uit als een dure lippenstift vind ik zelf. Mooie metalic kleur met dan nog de nodige speelse versiering die helemaal past bij het doel dat ze met deze collectie voor ogen hebben. Ook vind ik de uitstraling van de lippenbalsem op zich erg leuk. Het is een glazig, doorzichtige stick (die wel erg veel weg heeft van een lolly) met een streepje kleur in het midden.


Geur: Lekker, echt een snoepgeurtje. Het ruikt lekker, en zo smaakt hij ook. Bij een product om op mijn lippen te smeren vind ik smaak echt wel erg belangrijk. Vaak hebben bepaalde goedkope producten de neiging om nogal vies te smaken, maar deze dus niet! De geur is lekker zoet, maar niet te flauw zeg maar. Het is ook niet zo overweldigend, dus je hoeft er niet voor terug te schrikken als je niet van zoet houdt.

Hij belooft: De Lip Balm Sticks zijn een perfecte combinatie van twee kwaliteiten – intense verzorging en een vleugje kleur. Voor zachte en suikerzoete lippen met een lichte glans.

Eigen ervaring: Ik ben fan! Op zich moet je wel een aantal laagjes aanbrengen om echt dat smeuïge gevoel op je lippen te hebben (waar ik wel van hou!). Daarbij moet je er op letten dat je het niet te vaak met het gekleurde stuk doet, anders gaan je lippen er erg onnatuurlijk uitzien. Maar daarvoor is de glazige achterkant dan weer wel geschikt. De smaak en geur zitten goed, en mijn lippen voelen ook een hele tijd zacht aan. Hij blijft ook nog vrij goed zitten als je niet te veel drinkt.

Prijs: €3,89 per stuk. Valt voor mij in een tussenklasse qua lippenbalsem. Een faire prijs.

Score: 9/10
Hopelijk ben ik minstens even tevreden van het roze exemplaar. Ik denk trouwens wel dat die roze een natuurlijker tintje aan je lippen geeft waardoor je wel rijkelijk kan smeren. Perzik is schattig… maar niemand wil vettige, gele lippen! Vandaar ook een score van 9 en geen 10 op 10.

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen