donderdag 25 april 2013

Julie: Review: After Sun


Review: After Sun
Zoals jullie al kunnen lezen hebben ben ik op vakantie geweest naar Gran Canaria. Ik ga er al zo’n 17 jaar ieder jaar met mijn ouders naartoe, naar hetzelfde hotel. Feit is dat we er naartoe gaan voor de zon en de warmte. Voor je jaloers wordt: ik heb een zonneallergie en kan dus niet liggen bakken in de zon! Bummer, of niet soms?! En als ik geen allergische reactie krijg verbrand ik alsnog heel erg snel… Hierdoor smeer ik ook zonnecrème met factor 50 (!), altijd en overal. Maar soms wil het toch nog wel gebeuren dat ik alsnog verband, en dan heb je natuurlijk een goeie aftersun nodig. Het is uiteraard aangeraden om deze àltijd na het zonnen aan te brengen!

Voor alle mensen die nog op vakantie zoeken te gaan, of een tropische Belgische zomer verwachten, kan ik echt wel een topper qua aftersun aanraden! En dan heb ik het over de  3-in-1 hydraterende aftersunmilk van Yves Rocher. Vandaar dat ik deze even voor jullie ga reviewen!


Uitstraling: Laat ik het eerst even hebben over de verpakking. Ik vind het een super schattig blauw kleurtje hebben en een mooie vorm. Verder is het ook vrij duidelijk dat het om een aftersunmilk gaat.  Het is ook een 3-in-1 formule en dat is natuurlijk ook altijd fijn.
Geur: Hier kan ik niet genoeg overdrijven: HEERLIJK, GEWELDIG, FRIS, ZALIG… Nee serieus, van mij mogen ze een hele geurlijn van dit product maken!! Zowel een bodylotion, douchegel als parfum! Noem maar op. De geur is echt al een 11 op 10 waard. Daar alleen al voor zou je het moeten kopen! (of op z’n minst in de winkel gaan testen.) De geur is afkomstig van monoï, die bij deze dan ook meteen gebombardeerd wordt tot mijn favoriete bloem!


Hij belooft: Kalmeert en hydrateert de huid en zorgt voor een teint die langer bruin blijft. Een zachte melk die uw huid na het zonnen kalmeert en hydrateert en die ervoor zorgt dat uw zongebruinde teint langer mooi blijft:
- De door de zon verhitte huid wordt direct gekalmeerd dankzij de aloë-vera waarmee de formule verrijkt is.
- De huid wordt langdurig gehydrateerd.
- Uw zongebruinde teint ziet er mooier uit en blijft langer behouden, zodat u nog langer van de vakantie kunt nagenieten.
De aftersunmilk maakt de huid weer soepel en laat haar zijdezacht aanvoelen. Kan voor zowel voor het gezicht als voor de rest van het lichaam gebruikt worden.

Eigen ervaring: Zoals ik misschien bovenaan al verklapt heb, ben ik helemaal weg van dit product. Ik zou gewoon al zo’n busje naast me zetten om er af en toe aan te ruiken. Bovendien doet het ook echt wat het beloofd! De zachte lotion pikt niet en trekt snel in. Na enkele keren aanbrengen is de huid zichtbaar minder rood. Na even op de website van Yves Rocher gekeken te hebben kan ik ook zien dat ik niet de enige fan ben! Het product krijgt daar namelijk een score van 5/5 waarbij ook àlle mensen die gereageerd hebben deze score geven. Zeker een aanrader dus!
Prijs: €8,90, maar op de website staat hij momenteel met 50% korting in reclame. Echt een koopje dus!

Score: 10/10, zonder twijfel.

Zo, hopelijk heb ik toch enkelen van jullie kunnen overtuigen van dit fantastisch product. Het is zeker de moeite waard om het eens te proberen!

2 opmerkingen:

  1. Ik heb die ook!! Gisteren nog gebruikt! :) Hij is idd zaalig! Ruikt lekker, verfrist én hydrateert. én het is nog goedkoop ook! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben blij dat er nog iemand zo wild enthousiast is als ik! ^^
    Helemaal gelijk Lize, een topproduct!

    BeantwoordenVerwijderen