woensdag 17 april 2013

Julie: Jobbeurs


Jobbeurs (13 maart)
Ik heb het er al eerder over gehad, maar het is er nooit van gekomen om mijn artikel te schrijven… Shame on me!! Maar hier is dan de post over de jobbeurs. Samen met mijn klas (3e jaar Personeelswerk) had ik een standje op de beurs in de Thomas More campus in Geel. En speciaal voor jullie (ofja, speciaal voor Veronique… voor haar blog… DUS voor jullie!) nam ik enkele foto’s die dag! J


Hierboven en hieronder kan je zien hoe ons standje er uit zag. We hadden vooral informatie over solliciteren en tips over hoe je er uit kan springen tussen alle anderen op een jobbeurs.


Ook hadden we gezorgd voor balpennen, stocks kaarten en snoepjes om uit te delen. Want dat is net hetgene dat zo typisch is voor een jobbeurs vind ik! Zelf mochten we dus ook rondlopen, en dus ook enkele goodies verzamelen van de aanwezige bedrijven!


Aangezien we zelf een standje hadden mochten we samen eten met alle andere standhouders. Dit was wat ik koos van het koude buffet! Geef toe, het ziet er lekker uit he!


Ook het desserten buffet zag er niet verkeerd uit! ;-) Toch?Zoals ik eerder al zei mochten we dus ook zelf rondlopen. De volgende foto’s geven een overzicht van alle spullen die ik hierbij verzameld heb! J


Deze spullen zijn allemaal van Randstad. Een boekje met tips, twee balpennen, een markeerstift, een rolletje snoepjes en dan een Soft Winder waar je de oortjes van je iPod rond kan draaien zodat deze niet telkens in de knoop raken! Best handig, wanneer je anders zomaar de oortjes van je telefoon of iPod in je zak zou steken en ze er achteraf terug helemaal in de knoop uit haalt!

Van ASAP kreeg ik een doos papieren tissues en een winkel tasje. Handig sinds je nergens nog een plastic tas krijgt als je gaat winkelen!


Van Mars (het bedrijf, niet de planeet!) kreeg ik een pak Miracoli spaghetti, een handig boekje met post-itjes in alle maten, en een Twix & een Mars. Toen we eerder dit schooljaar bij hun vestiging in Olen op bedrijfsbezoek gingen kreeg iedereen van onze klas vier pakken Uncle Bens rijst.


Aaah, het materiaal van het standje van Estee Lauder. Zij waren héél erg populair aangezien ze vele staaltjes van producten uitdeelden. Ik had twee Kiton mannenparfum staaltjes (één voor papa, één voor Nick), een Tommy Hilfiger mannenparfum (voor Nick), twee zwarte mascara’s van Clinique (één voor moeke, één voor moi!) en dan voor mezelf ook nog een leuke lipgloss en twee verschillende geurtjes van DKNY. Het zijn van die kleine schattige appeltjes. De goude én de groene geur. Echt aanraders! De goude vind ik persoonlijk iets beter. Uiteraard ben ik met deze spullen het meest tevreden!


Van Electrabel kreeg ik een lippenbalsem. (Ik noem hem mijn Electrabello! ;-)) en een handig latje: het is zowel een rekenmachine, latje àls vergrootglas. Handig toch?


Deze spullen zijn afkomstig van het bedrijf Genzyme. Een vriendin van me doet daar haar stage, dus kregen we stiekem iets meer spullen dan alle anderen. Rechts zie je een pocket paraplu, daarnaast een USB-stickje, onderaan een handig pocket muisje voor aan je computer (met verstelbaar snoer) en uiterst rechts een internationale stekker. Erg handige spullen dus! Ik vond dat Genzyme de coolste spullen bij had van alle standjes!Van Secretary Plus kreeg ik deze handige Travalo gratis. Je zet het gewoon op de spuitknop van je favoriete parfum… en TADA! Je lievelingsparfum in zakformaat. Mama vond het ook wel wat en heeft er op vakantie een voor 5 euro gekocht. Dan ben ik toch een beetje triomfantelijk met mijn gratis exemplaar van Secretary Plus!Dit vond ik ook best origineel! Het is van Jansen Pharmaceutica. De roze spuit is een markeerstift en het soort proefbuisje is gevuld met snoepjes! Lekker creatief om je bedrijf te promoten vind ik dit! ;-)


Spie is de stageplaats van een meisje van mijn klas en zij had voor op ons standje dus een stocks kaarten en balpennen bij om uit te delen. Daar nam ik dus zelf ook maar vast een exemplaar van!


Qua snoep kreeg ik van ASAP nog drie lolly’s en van FLUOR een leuk klikdoosje met munt snoepjes in. Schattig toch?


Elk standje puilt uit van de balpennen! Ik nam er niet overal mee omdat we er thuis al zoveel hebben. Wel had ik er één van onze school zelf, twee van Konvert interim, twee van ASAP en van Secretary Plus kreeg ik een balpen en een vulpotlood.


Hier zie je alle spullen bij elkaar verzameld die ik die dag gekregen had! Ik vond het dus best een fijne dag, zowel het standje houden, als het eten maar zeker ook al deze spullen! Welk item zouden jullie het liefst gekregen hebben van deze spullen?

x Julie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten