dinsdag 30 april 2013

Julie: 30 Day challenge, dag 1


30 day challenge
Veronique heeft deze challenge net afgerond, en daarom krijgen jullie de komende 30 dagen dezelfde challenge van mij! Dan heeft Vero ook lekker 30 dagen de tijd om iets nieuws te verzinnen voor daarna! Vandaag begin ik, uiteraard, met dag één!

Day 1: Discuss your current relationship, if single discuss single life
Oké, we starten met een makkelijke! Ik heb het er vermoedelijk al zo’n triljoen keer over gehad maar ik ben samen met Nick. Dat is dus mijn ‘current relationship’. Hoewel ik moet zeggen dat ik ‘current’ nogal, hoe zal ik het zeggen, tijdelijk vind klinken… Net alsof het volgende maand weer wel iemand anders zal zijn!

Nick en ik kennen elkaar inmiddels al 10 jaar aangezien we samen in het eerste middelbaar gezeten hebben. Na 5 jaar beste vrienden te zijn geweest sprong bij Nick de vonk over… en bij mij nog niet. Achteraf gezien best dom dat ik zolang gewacht heb aangezien hij echt het beste is dat me ooit is overkomen! Maar ergens ben ik toch wel blij dat ik pas 5 maanden na zijn bekentenis (ja, echt.. 5 maanden! :$) zijn vriendin geworden ben. Zo hebben we de tijd gehad om naar elkaar toe te groeien als koppel. Ik heb nergens spijt van, en zal dat ook nooit hebben, aangezien ik nu gelukkiger ben dan ooit!

Volgende maand, op 23 mei, ben ik echter al 5 jaar (!!!) samen met Nick. Persoonlijk vind ik dit echt wel al een hele tijd, hoewel het wel korter lijkt aangezien de tijd samen echt voorbij vliegt! We vonden beiden dat we er wel iets speciaals voor mochten doen… Niet zomaar uiteten, of naar de film. Nee, iets dat we voor altijd zullen herinneren! Dusssss… Vertrekken we woensdag 8 mei naar Parijs! Dag 1 zullen we in Disneyland doorbrengen, dag 2 in de Studio’s van Disney en dag 3 & 4 in Parijs zelf. Hopelijk wordt het dus een reisje om nooit te vergeten! :-)

Ik zal mijn best doen om er dan ook foto’s te trekken die ik nadien met jullie kan delen. Niet om jullie jaloers te maken, maar om jullie te laten meegenieten uiteraard!

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen