zondag 7 april 2013

Instant happiness

Eindelijk is het zo ver. Het zonnetje begint te schijnen en tussen het gras zie ik al bloemetjes staan. De lente is in het land en ik hoop dat hij deze keer ook blijft. Ik wil m'n Uggs eindelijk hun verdiende rust kunnen geven, net zoals al m'n andere laarzen eigenlijk (buiten m'n enkellaarsjes, die gaan zich vanaf nu dus nog even mogen bewijzen).


Ik weet niet of het weer op jullie ook zo'n effect heeft, maar ik word hier gewoon direct vrolijk van. M'n bitchiness laat ik meteen achter mij en wie het in mijn ogen verdient, krijgt meteen een complimentje. Mensen worden er zelfs achterdochtig van! Ik kan al niet wachten tot het buiten echt warm genoeg is om weer terrasjes te gaan doen en om gewoon terug in topje en vestje buiten te komen. Bye bye dikke truien! 

Ik word ook meteen zo actief van dit weer. Nu ja, actief in mijn normen hé :p In de zin van dat ik ineens meer mensen ga lastig vallen op facebook terwijl ik ondertussen een blogpost typ en meezing met de vrolijkste liedjes. Wat het zonnetje al niet allemaal kan doen. 


Hoewel dat Julie het waarschijnlijk nog beter heeft in Gran Canaria wat de temperatuur betreft. Waar het hier nog maar een luttele 8 a 10°c is, zal het daar al wel tegen de 20 gaan. Jaloers! Maar ik moet niet klagen, ik ga deze zomer naar Turkije, daar zal het ook wel warm genoeg zijn! Oooh, ik zit nu echt al te denken aan een lekkere cocktail op het terras van de Professor terwijl we lekker buiten in het zonnetje zitten. Vanaf dat de temperatuur het toelaat, doe ik het! 

En nu ga ik vitamine D opdoen buiten! Tot gauw! 

Liefs,
VeroniqueGeen opmerkingen:

Een reactie plaatsen