maandag 8 april 2013

Ik ben verliefd. ♥

Helemaal over m'n oren, hoteldebotel, verliefd. Head over heals, op het eerste gezicht. En wat is ie knap! Ik word emotioneel wanneer ik aan hem denk, laat staan wanneer ik ernaar kijk. Dit gebeurt me echt niet vaak maar als het me dan overkomt, is het raak. Dan krijg ik hem niet meer uit m'n hoofd en moet ik hem hebben. Koste wat het kost. Het was eigenlijk m'n mama die me van hem bewust maakte nadat ik al even andere exemplaren zat te bewonderen. Schandalig eigenlijk dat je eigen moeder je van zo'n prachtexemplaar bewust moet maken. Ik schaam me dood! Dat ik hem niet zelf gezien heb... Ik snap het nog altijd niet van mezelf... 

Gelukkig bleef het niet bij dromen en voor ik het wist was hij helemaal de mijne. Nu ben ik dus zo trots als een pauw! Buiten m'n ouders en m'n zus weet eigenlijk nog niemand het echt. Zelfs Julie weet nog van niets! Niet moeilijk aangezien ze op vakantie is maar toch kriebelt het en zou ik het liefste meteen een foto doorsturen. Ze zal dus nog moeten wachten tot ze terug is. 
Gelukkig ga ik jullie niet zolang laten wachten en krijgen jullie hem vandaag al te zien! Ja hoor, een primeur! 

Tadadadadaaaaaa:Yeah, what else did you expect? 

Dit is dus mijn nieuwe aanwinst! Een mooie, vrij kleine handtas van de CCC in Polen! Ik heb er 90 Zl voor betaald, dit komt op een 22,5 euro. Het kon me eerlijk gezegd niet veel schelen hoeveel hij kostte, ik moest en zou hem hebben. En dusja, tadaaa! :D 

Ik ben er superblij mee! Ik sleur altijd mijn grote handtas mee (waar ik ook heel erg veel van hou) maar soms is dat gewoon niet praktisch en daarom wou ik eigenlijk een kleinere handtas. Hij moest er natuurlijk wel geweldig uit zien en toch ook niet te klein zijn. Dit heb ik dus wel gevonden. Ik ben zo blij! Hier raak ik hopelijk niet teveel dingen in kwijt. ;)

Liefs
Veronique 


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen