maandag 15 april 2013

Het spijt me.

De laatste dagen is er niet veel interessants online gekomen en ik heb eigenlijk geen idee waarom niet. Om de een of andere reden had ik er niet echt tijd voor maar had ik ook niet echt de inspiratie. Alsof m'n inspiratie wegkwijnde naarmate ik langer weg was uit Leuven. Hopelijk betert het nu weer wel nu ik terug in Leuven ben. Ook is Julie terug van op vakantie en de volgende weken worden weer lekker druk. Hier hou ik eigenlijk wel van. Ik moet op de een of andere manier echt wel bezig kunnen blijven. Als ik vakantie heb, heb ik sneller de neiging om alles te laten liggen terwijl nu ik toch bezig blijf. Door de drukte wat de lessen betreft en afspraken met vrienden, ga ik ook sneller weer dingen schrijven. (ook omdat ik dan weer iets heb om over te schrijven :p Of het nu een leuke avond was of even wat klagen bij jullie omdat het allemaal veel te druk is en ze die opdrachten natuurlijk weer in de weken zetten wanneer er juist lekker veel te doen is in Leuven) 

Misschien niet echt een excuus maar m'n laptop is ook enkele dagen weggeweest en ik blog nu uiteindelijk wel liever op m'n laptop dan op m'n vaste pc. Geen idee waarom juist, want foto's bewerken vind ik dan net wel weer cooler op m'n vaste pc, maar goed, zoals ik al zei, dit is geen excuus. Ik beloof gewoon dat ik weer wat beter m'n best ga doen maar schrik niet als er geen twee, maar wel maar een artikel per dag online komt. Nog maar een dikke maand en dan begint m'n blok en ik zou eigenlijk ook vooruit willen schrijven zodat ik dan wat minder tijd aan m'n blog moet besteden en me vollenbak kan storten op het leren. 

Ik hoop dat jullie dit een beetje begrijpen en het aanbod geldt nog altijd hoor, als er een van jullie een leuk onderwerp weet voor een blogpost, mag je dat altijd laten weten of zelfs zelf een post schrijven.

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen