vrijdag 26 april 2013

Goed geprobeerd Vero, maar helaas...

Soms ben ik aan het koken en wil ik eens iets speciaals maken. Zo ook deze keer een pastaatje met zeevruchten. Kan toch niet slecht zijn? Dus ik ga aan de slag, proef m'n saus tussendoor al eens een keer en het was niet slecht. Met heel veel honger gooi ik er op het einde de zeevruchten bij in en tadaa. Nog even de pasta afgieten en het is klaar om te eten. 

Ik ben dan zo iemand die zichzelf in het begin eerst probeert wijs te maken dat het nog wel lekker is. Ja, niet dus hé. Volgens mij had het zonder de zeevruchten nog wel lekker geweest maar het ene had nogal een rare textuur en bij de mosseltjes vertrouwde ik de smaak niet. Dan zaten er zogezegd nog inktviskopjes bij waar ik ook maar vriendelijk voor bedankt heb.

Nee, geef mij maar gewoon een lekkere spaghetti bolognese of een pasta pesto. Simpel en ik ben er zeker van dat ik het lust. Helaas, pindakaas, ik vrees dat dit probeerseltje de vuilbak in gaat en ik het maar op een boterham met gorgonzola hou deze avond. Jammer, jammer, jammer...  Ik bespaar jullie ook een foto want het zag er zelfs niet eens echt lekker uit...

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen