zaterdag 20 april 2013

Fuck my life. Or better: fuck technology.

Zoals jullie wel gemerkt hebben is er vandaag niets online gekomen (of gisteren, aangezien het al na middernacht is) en dit kwam omdat ik die artikels in de voormiddag wou schrijven/inplannen. Ja, tarara... Geen internet. Ik hoop uiteraard dat dit probleempje maandag verholpen is( ik ben nu al terug thuis dus hier heb ik wel internet).

Ook was ik pas rond 21u in Turnhout en heb ik me toen maar snel snel even omgekleed om naar een vatje te gaan. Misschien is het niet nodig, aangezien dit nog altijd maar een hobby van me is, persoonlijk vond ik wel dat ik me even moest verantwoorden voor het gebrek aan posts van vandaag. Zelfs Julie haar 'Look like a star' is dus niet online gekomen. Voor de fans van die rubriek, niet getreurd, jullie krijgen of dit weekend of ergens begin volgende week de post zeker nog wel! Het is niet dat de looks even een weekje opschuiven. ;) 

Morgenvroeg komt er helaas ook geen artikel online (het is een beetje laat al en ik kan m'n slaap wel gebruiken) maar dat maak ik morgennamiddag wel goed met jullie. ;) 

Liefs
Veronique


1 opmerking:

  1. Boe voor internet!
    Ik wil mijn Look like a star! ^^

    BeantwoordenVerwijderen