dinsdag 9 april 2013

Favorites of the moment Beauty & Non-beauty

Ik dacht dat het misschien wel eens leuk was om m'n favorieten met jullie te delen. Veel ervan zullen jullie al wel gezien hebben, aangezien ik vooral schrijf over dingen die ik goed vind. Toch lijkt het me wel handig om dit eens in een lijstje te zien. 
Let's get started! 

Favoriete dagcrème. 

Dit hadden jullie kunnen raden zeker? Ik moet wel toegeven dat ik er in Polen niet echt toe kwam om hem te gebruiken en dan merkte ik, zeker met dat koude weer, dat m'n huid dringend weer eens een laagje hope wou. Nu voelt m'n huid zich dus al terug veel gelukkiger! 

Favoriete mascara

Dit wisten jullie waarschijnlijk ook wel. Zeker diegenen die m'n shoplog bekeken hebben. Daar was het wel duidelijk hoe blij ik was met m'n aankoop. 
Bron foto: www.misslipgloss.nl

Favoriete parfum.

Ook dit zou geen verrassing mogen zijn. Ik heb ondertussen al een 50 en een 30ml flesje leeggemaakt en ik ben nu bezig aan een fles van 100ml. Ja, ik ben echt gek op deze parfum, die helaas ook wel erg prijzig is. Ik twijfel nog of ik een kleiner flesje zou kopen voor in m'n handtas maar dat kost dan al meteen weer zoveel. Misschien zou ik eens moeten investeren in een Travalo. 

Favoriete douchegel.
Hier moet ik zelf eigenlijk wel eens goed overnadenken. Welk is momenteel nu eigenlijk echt m'n favoriete douchegel. Als ik dan toch moet kiezen, kies ik voor de T'ai Chi foaming shower gel van Rituals. Hele frisse geur en zeker ook de substantie is gewoon heerlijk. Ik ben hem eigenlijk veel te lang vergeten en dat snap ik niet. 
Favoriete scrub.

Het krijgt eerder de naam exfoliating cream mee. De geur is van dezelfde lijn als de douchegel en dat is al een groot pluspunt. Voor de rest is de dikte ervan opmerkelijk. Dit noem ik zelf meer een 'pasta' dan een crème en ook de hoeveel scrubkorreltjes is geweldig. Ze zijn niet al te groot of ruw maar ze zijn wel enorm talrijk. Veel praktischer dan dat er per schepje een tiental grove korrels inzitten. 
Bron foto

En nu tijd voor enkele non-beauty favorieten:

Favoriete eten.

De zelfgemaakte Pasta pesto caprese waar ik zo trots op was dat ik gewoon het recept moest delen. Nu ik deze foto terugzie krijg ik er al meteen weer zin in. Dit moet ik in Leuven na de paasvakantie toch nog eens maken. Zeker nu het weer terug wat beter wordt (hopelijk aangezien het nu regent), smaakt zo'n pasta wel eens. 

Favoriete uitgaansplek Leuven.

Toegegeven, ik ben er nog maar 1x geweest maar ik vond dat toen echt zo leuk daar. Supergoede muziek en ik had ook gewoon geweldig gezelschap bij! Het enige dat ik minder leuk vond, was dat naarmate er meer volk was, je steeds minder tot uiteindelijk geen bereik meer had. Dit heb je blijkbaar wel op meerdere plaatsen in Leuven. Maximo is te vinden in de Naamsestraat.

Favoriet café Turnhout.
Dit was ook te verwachten. Als ik hier in Turnhout op café ga, is het 9/10 keer de Candela. Waarom? Omdat die hun cocktails geweldig zijn! Ook vind ik het er wel gezellig en worden we ondertussen al als vaste klanten gezien. Het is al wel eventjes geleden dus tijd om er nog eens naar toe te gaan. Kandidaten, iemand? Nee? :( 


Dit waren dus enkele favorieten van mij op dit moment. Nog benieuwd naar andere favoriete dingen? Vraag het dan gewoon ;) 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen