zondag 7 april 2013

Eindelijk weer thuis!

Na een dikke week (die eigenlijk voorbijgevlogen is) ben ik weer thuis. Na bijna tien uur in de auto gezeten te hebben, doet het deugd terug te zijn. Van de 'wodka' en de 'pierogi' gingen we naar 'bratwörst' en 'lederhosen' om dan via de kaas en klompen ons Belgenlandje weer binnen te rijden. Eindelijk weer gratis smsen!  Hoewel ik van die tien uur eigenlijk niet zoveel bewust heb meegemaakt aangezien ik altijd probeer om zoveel mogelijk te slapen in de auto. (Nu het nog kan, ik vrees dat ik de volgende keer zelf ga mogen rijden) 

Jullie mogen trouwens gerust zijn, buiten nog een laatste (korte) shoplog gaat er normaal niet echt nog iets over Polen online komen voorlopig (ok ok, buiten dan een LTME die er (gedeeltelijk) over gaat). Deze shoplog zal iets voor volgende week zijn omdat alles nu nog ingepakt zit en ik het dus nog moet terugvinden. Op een van die spulletjes ben ik echt wel verliefd geworden maar dat komen jullie dan wel te weten. 

Half from Poland dan toch ;) 
Is het jullie eigenlijk hard opgevallen dat ik een weekje 'weg' was? Echt weg was ik eigenlijk misschien ook niet aangezien ik in Polen uiteindelijk wel internet had, toch had ik er precies veel minder tijd om te schrijven. (Ik heb Julie nogal veel van te voren laten schrijven :p en zelf natuurlijk ook geschreven hé ;) )

Ik had trouwens gehoopt dat ik in Polen veel meer inspiratie zou opdoen en dat'k de volgende dagen zoals een gek achter m'n laptop zou zitten en heel de tijd blogposts zou zitten schrijven. Helaas pindakaas! Ik zal me in enkele tijdschriften moeten verdiepen voor inspiratie. (niet dat ik dat erg vind natuurlijk!) 

Als jullie bepaalde dingen uit m'n shoplog in een review zouden willen zien, laat dit uiteraard maar weten. Ook als jullie ergens anders benieuwd naar zijn, maakt me niet uit wat, stel je vraag maar. Vragen staat vrij! ;) Ik ga m'n best doen om deze week elke dag nog iets interessants te brengen maar zoals jullie misschien al wel door hadden, ben ik een beetje inspiratieloos... (Oops!) 

Liefs,
VeroniqueGeen opmerkingen:

Een reactie plaatsen