dinsdag 16 april 2013

Catrice Limited Edition: Candy Shock

Ik weet niet hoelang hij al precies in de winkels ligt maar normaal ligt hij er nog tot half mei, de Candy Shock limited edition van Catrice. Ik had het eigenlijk niet echt door tot ik daarnet (dankzij Julie) de site van Catrice eens bekeek maar ik heb nog getwijfeld om de blush te kopen. Hieronder zien jullie even alle producten op een rijtje.Soft Baked Eyeshadow in de kleuren: 

Uitleg van op de site: 
Zoete kleurtjes met een textuur die lijkt op die van een suikerspin. Je bepaalt zelf de intensiteit van de kleur: wonderlijk licht en delicaat wanneer het droog wordt aangebracht en betoverend intens met of zonder metallic effect wanneer het nat wordt aangebracht. Twee warme en twee koele pastels voor een fantastische look.
 Prijs ligt rond de €3,89

Lip Balm Stick in de kleuren:
C01 Bring Me Peach
C02 Sugar Shock

Uitleg van Catrice: 
Lollipop, lollipop: een transparant jasje met een gekleurde kern. De Lip Balm Sticks zijn een perfecte combinatie van twee kwaliteiten – intense verzorging en een vleugje kleur. Voor zachte en suikerzoete lippen met een lichte glans.

Prijs rond de €3,99

 Lip Peeling

Echte suikerkristallen bevrijden de lippen van losse velletjes en verwennen de tere huid tegelijkertijd. Het resultaat: gave, zachte en soepele lippen. De textuur gewoon met kleine cirkelende bewegingen over de lippen bewegen met behulp van de geïntegreerde applicator. Met een lekker fruitig smaakje!

Geen prijs vermeldMulti Colour Blush in de kleur:
C01 Sugar Shock
Deze gebakken blush bevat vier perfect op elkaar afgestemde gemarmerde roze tinten voor een frisse teint Door de zachte textuur vermengen de kleuren zich gemakkelijk. Voor prachtig geaccentueerde gezichtscontouren.
  • Prijs rond de € 4,59


Multi Colour Highlighter in de kleur:
C01 Vanilla Love
Multi Colour Highlighter laat de huid van je gezicht stralen met lichte matte tinten en zacht parelmoeren effecten. Deze perfect op elkaar afgestemde complementaire kleuren egaliseren de huid en verbergen kleine oneffenheden. Voor een vlekkeloze en stralende teint!
Prijs rond de €4,99


Soft Nail Lacquer in de kleuren: 
  • C01 I Scream: Ice Cream!
  • C02 Play It Blue
  • C03 Bring Me Peach
  • C04 Vanilla Love
Snoepkleurtjes: ultiem langhoudend, ultieme dekking en ultieme kleur – een carrousel van heerlijke zoete snoepkleurtjes. Roze, vanille, abrikoos en lichtblauw, waarvan de laatste twee een matte, poederachtige finish hebben.
  • Prijs rond de €2,69


Nail sugar pearls in de kleuren: 
C01 Cotton Candy
C02 Sugar Shock
Top toppers. Unieke versiering voor nagels om op te eten! Na het lakken van de nagels in de kleur van je keuze geef je ze een finish met deze mini suikerpareltjes. Even laten drogen en je hebt een unieke 3D stijl! 
Prijs rond de €2,99


Zelf vind ik de blush en de Highlighter er erg mooi uit zien, net zoals de lakjes! Maar de Lipbalms lijken me toch het meest interessant!

Liefs
Veronique


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen