woensdag 17 april 2013

30 day challenge, day 22

Day 22: How you have changed the past 2 years

De afgelopen twee jaren vallen eigenlijk mooi binnen het plaatje afstuderen en naar Leuven gaan. (Ook ItaliĆ«reis zat er nog bij, maar dat heeft m'n karakter niet echt veranderd) Het is uiteindelijk voornamelijk Leuven dat me veranderd heeft, in mijn ogen nog wel best positief. 

Ik ben sowieso al wat volwassener geworden en hierbij aansluitend ook zelfstandiger. Langs de andere kant ben ik ook wel een typische student geworden, met alle gevolgen vandien.. ;) Ook qua sociale vaardigheden ben ik er op vooruit gegaan. Waar ik in het begin gepanikeerd zou hebben wanneer er in de les niemand zat die ik echt kende, begin ik nu echt al wel tegen iemand random te praten. 

Hoe ben ik dan nog veranderd? Sowieso ook wel qua uiterlijk, ik zal er nog ietsjes ouder en volwassener uit gaan zien zijn maar ik heb ook meer m'n eigen stijl ontwikkeld en ben niet bang om iets aan te doen dat de rest misschien maar niks vindt. Ik trek mezelf niet meer al te veel aan van de blikken van mensen op straat. Als ze het niks vinden, moeten ze maar gewoon niet kijken! 

Voor de rest ben ik denk ik gewoon nog altijd gewoon Veronique, misschien een die uiteindelijk geleerd heeft om meer rekening met zichzelf te houden in plaats van met wat anderen denken. Ook van m'n vrienden van vroeger heb ik niet echt gehoord dat ik hard veranderd ben of ze durven het me niet te vertellen, dat zou ook kunnen. ;)

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen