zondag 7 april 2013

30 Day Challenge: day 13

Day 13: Somewhere you'd like to move or visit

Verhuizen zou ik niet zo snel doen eigenlijk... Toch zeker niet als vaste woonplaats, daar vind ik Turnhout op zich nog wel goed voor. Hoewel Leuven uiteindelijk wel veel veiliger is... Moeilijk...


Wat bezoeken betreft zou ik graag de grote en de bekende steden eens willen zien. Zo zou ik graag nog eens naar Parijs, Rome, Firenze en VenetiĆ« willen. Die plaatsen zijn me echt wel bijgebleven. Net zoals Warschau en Krakow eigenlijk... Waar ik nog nooit ben geweest maar eigenlijk al wel heel lang naartoe wil is New York. (Concrete jungle where dreams are made of...) En als ik dan toch bezig ben, ineens ook Miama, L.A. , Las Vegas... Maar ik zou er niet willen wonen, allemaal toch iets te groot naar m'n zin. 
Last but not least staat Londen ook nog altijd op m'n lijstje! 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen