dinsdag 2 april 2013

30 day challenge: dag 8

Day 8: a moment when you felt the most satisfied with your life

Ik denk dat een goed voorbeeld van zo'n moment m'n proclamatie van het middelbaar was. Op dat moment had ik het gevoel dat ik alles in handen had en dat alles op rolletjes liep; ik was vlotjes afgestudeerd en nam (met pijn in het hart) afscheid van m'n middelbare school, maar ik was er toch maar geraakt. Ook had ik toen al een half jaar een relatie, wat voor mij op dat moment als een eeuwigheid leek en die relatie voelde ook aan als een zekerheid. 

En dan uiteraard het vooruitzicht van bijna drie maanden vakantie en dan uiteindelijk het naar Leuven op kot gaan. Ik keek er allemaal zo hard naar uit maar langs de andere kant had ik ook het gevoel dat ik het jaar ervoor al geweldige dingen had mogen meemaken. Enorm boeiende excursies op school, een klasgroep die best hecht was en uiteraard, een van de hoogtepunten van het laatste jaar: de ItaliĆ«reis. 

Op de proclamatie zelf voelde ik zoveel verschillende dingen tegelijk, verdriet op een goede manier eigenlijk maar ook zoveel vreugde. Het voelt dan natuurlijk als een stap dichter bij volwassen zijn. 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen