maandag 1 april 2013

30 Day challenge; dag 7

Day 7: Your zodiac sign and if you think it fits your personality

Ik ben geboren op 5 augustus, dit maakt dat ik een leeuw ben en laten we eerst even kort kijken wat ze over het sterrenbeeld leeuw te vertellen hebben: 

"Ongeveer van 22 juli tot 23 augustusDe mens geboren onder het teken van de Leeuw is levenslustig, loyaal, warm, edelmoedig, ijdel, nobel en dominerend. De Leeuw heeft een flink portie zelfbewustzijn, hij wil in het middelpunt staan en daar ook schitteren. Zij hebben een heleboel aanbidding en complimenten nodig om er zeker van te zijn dat zij bewonderd worden. De Leeuw voelt zich het centrum van het heelal waar omheen zijn gezin en hopelijk zijn vrienden draaien. 
Deze mens zoekt het voetlicht en wanneer hij erin staat wil hij ook schitteren, hij staat het liefst midden in de aandacht en hij wil boven de groep uitsteken. Werken achter de schermen is dan ook niets voor de Leeuw, daar kan hij niet gelukkig mee zijn. Macht echter vergroot het zelfvertrouwen van de Leeuw. 
Dit  is een koninklijk teken en kan daardoor ook vol trots overkomen. Hij beschikt over een tomeloze moed maar vecht nooit oneerlijk. Bij een overwinning blijft hij edelmoedig en bij een nederlaag onverslagen. Maar de Leeuw mens is tot niets instaat als hij de goedkeuring en de liefde van de anderen moet ontberen. Het werkterrein van de Leeuw is zijn ego en dat moet gestreeld worden. 
De leeuw lijkt echter zelfbewuster dan hij in werkelijkheid is, zijn zelfbewustzijn valt of staat n.l. met de verering van de mensen om hem heen en ontbreekt dat dan kan hij zich zeer onzeker gaan voelen. De Leeuw heeft een natuurlijke charme, dat moeilijk te weerstaan is, maar hij is ook zeer vatbaar voor vleierij. Wordt de eigendunk gekwetst en raken ze innerlijk onzeker dan kan de Leeuw als compensatie onverzoenlijk en heerszuchtig worden. 
Maar bovenal zijn dit levenslustige mensen die de nadruk op de goede kanten van het leven willen leggen, zij willen het leven niet verspillen maar er ten volle van genieten en eruit halen wat erin zit."
Oh, dear. Dit klinkt alsof ik een grote egocentrische narcist ben! Maar eigenlijk kan ik niet anders dan hiermee instemmen. Ik sta inderdaad best graag in de aandacht en werk achter de schermen is iets waar ik ook niet zo gelukkig mee zou zijn. Ook heb ik best wel veel goedkeuring en waardering nodig en eigenlijk is dit pure onzekerheid... 

Goed, eigenlijk kan ik hier zelfs niet veel meer over zeggen... Ik kan natuurlijk ook niet over alles even goed oordelen omdat ik mezelf op zich wel ken, maar ik weet niet hoe ik overkom tegenover anderen. 

Wat denken jullie van de match tussen jou en je sterrenbeeld?

Liefs
Veronique


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen