zaterdag 27 april 2013

30 day challenge, dag 28

Day 28: Something that you miss

Oei, iets dat ik mis... Moet ik hier nu echt een verhaaltje gaan vertellen over een of ander ding dat ik mis? :p Aangezien ik nogal snel dingen kwijtraak, 'mis' ik best wel veel. Haha. 

& ik wil eigenlijk iets abstracter gaan dan een materieel ding. Ik mis soms m'n tijd in de lagere school en het middelbaar wel. Ook al heb ik nu veel meer vrijheid in Leuven, er komt ook zoveel verantwoordelijkheid bij en zoveel eigenlijk keuzes. Terwijl je vroeger gewoon maar moest doen, wat ook de rest deed. Je had geen keuze, je moest naar school. Eigenlijk is dat ook gewoon gemakkelijker, het was rustiger. 

Ook woonden al je vrienden dan nog relatief bij je in de buurt en kon je eigenlijk altijd wel afspreken. Terwijl nu in Leuven heb je bij, wijze van spreken, vrienden van over heel Vlaanderen. En ik weet dat ik hen volgend jaar heel hard ga missen...

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen