vrijdag 26 april 2013

30 day challenge, dag 27

Day 27: A problem that you have had

Tgo, ik heb zoveel 'probleempjes' soms... Ik denk uiteindelijk dat het grootste probleem dat ik heb gehad het afgelopen half jaar, toch wel m'n allergie en m'n amandelen zijn geweest. Zeker nu m'n allergie vrolijk terug is, zie ik dit wel als een probleem (namelijk: inbreuk op m'n nachtrust). M'n amandelen waren een probleem in de zin dat ze de allergie waarschijnlijk toen verergerden, dat ze veel te groot waren en dat ik daardoor snurkte. ;) 

Niet dat het zo leuk was net nadat ik ze had laten weghalen. Pijn dat ik heb geleden en die pijn komt dan niet meteen de eerste dag, neen hoor. Dag 1 en 2 denk je nog dat het allemaal goed meevalt, dat je enkel moet opletten met wat je eet en niet mag overdrijven met hoeveel je praat. Dag drie na de operatie daarentegen... De pijn werd precies met de dag erger! Ik heb toen een serieuze aantal pijnstillers genomen en ook de ampullen tegen een nabloeding hebben niet veel geholpen aangezien ik zaterdagnacht toen toch mooi langs het spoed mocht. 

Maar goed, ik denk dat de meesten van jullie dit verhaal wel kennen. ;) (En alle drama die in de twee weken na de operatie nog allemaal gebeurd is ;) ) 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen