donderdag 25 april 2013

30 day challenge: dag 26

Day 26: What kind of person attracts you

Dit valt ook weer op duizenden manieren te interpreteren en ik ga voor de interpretatie:"Van het andere geslacht, om verliefd op te worden". Waardoor het weer niet al te gemakkelijk wordt. 

Ik zeg altijd van mezelf dat uiterlijk er niet toe doet en dat klopt ook want ik val op de meest uiteenlopende types qua uiterlijk maar ik moet een bepaalde aantrekking voelen, een bepaalde 'klik'. Zelf kan ik ook niet voorspellen wanneer die er dan precies komt maar ik heb wel enkel dingen qua uiterlijk (en ook qua karakter) waardoor men al wel een streepje voor zou kunnen staan op de rest: 

- Ik prefereer mannen die toch een aantal centimeter groter zijn dan mij (niet zo moeilijk aangezien ik maar 1m63 groot ben!)
- Soms kan ik van een kerel z'n glimlach helemaal wegsmelten (als je dit voor elkaar krijgt, goed bezig!)
- Ik kijk ook nogal veel naar de ogen
- Hij moet grappig zijn (ook al is het grappig op zijn manier, zolang dat ik er af en toe eens mee kan lachen, ben ik vaak al heel tevreden)
- Hij mag niet te negatief doen over zichzelf, ik hou er wel van als mannen zelfverzekerd zijn, zelfs een tikkeltje arrogant kan ik wel hebben.
- Hij moet een gesprek gaande weten te houden
- Liefst een beetje slim zijn (hij moet geen unief doen of weet ik veel wat, maar er moet toch een zekere intelligentie inzitten, al hoeft dit niet school-gerelateerd te zijn)
- Continu dt-fouten maken is een enorm grote afknapper! (als er hier en daar eentje tussenschiet, niemand is perfect, ik ook niet trouwens)
- Hij moet genoeg aandacht geven aan mij (Niet plakkerig, maar ik wil wel weten dat hij doorheeft dat ik ook nog besta)
- Hij mag niet te bang zijn om mij kwijt te raken, om de een of andere reden moet ik precies het gevoel hebben dat ik moeite moet doen.. (tsja...)
- En heel belangrijk: Hij moet m'n vrienden erbij nemen. Allemaal. Ik snap best dat je niet iedereen leuk kan vinden, maar je kan toch wel eens een avondje per maand ofzo doen alsof je doe goede vriendin ook een geweldig toffe vindt! 

Dit zijn zo wat de belangrijkste puntjes. Ik denk niet dat je het allemaal zo in woorden kan omschrijven. Soms klikt het gewoon of klikt het juist niet. 

Liefs
Veronique

PS: (Als je eruit ziet als een van de bovenstaande, wil ik gerust wat milder zijn op het vlak van andere eisen. ;) )Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen