woensdag 24 april 2013

30 day challenge, dag 25

Day 25: someone who fascinates you and why

Puh, weer een moeilijke seg! Niet moeilijk dat ik deze ook weer een dag heb uitgesteld... (oops!) 

Om niet voor van die typische dingen te gaan, kies ik zelfs voor een fictief personage dat wel heel erg geweldig wordt uitgebeeld. Nog geen enkel idee wie? Dr. Sheldon Cooper natuurlijk gespeeld door Jim Parsons! Waarom? Hij heeft gewoon een fascinerende en hilarische persoonlijkheid. Hoewel mocht ik zo iemand in m'n nabije omgeving hebben, dat ik waarschijnlijk al lang zot geworden was. 


Voor ernaar te kijken vind ik het wel enorm leuk! Ook vraag ik me stilaan af wat er nu eigenlijk allemaal mis mee is... Lichtjes autistisch, aseksueel, veel te hoog IQ... En ga zo maar verder!

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen