dinsdag 16 april 2013

30 day challenge, dag 21

Day 21: One of your favourite shows

Dit is een gemakkelijke! Hoewel ik wel niet weet wat ik er allemaal nog over moet vertellen aangezien ik er al een hele post aan gewijd heb! Ja, ik heb het hier wel degelijk over The Big Bang Theory! Ik volg het nog steeds trouw en ik zou eigenlijk eens moeten kijken wanneer nu eigenlijk de volgende aflevering al weer wordt uitgezonden!

Ik heb me daarnet voor ik m'n laptop opstartte ook nog even geamuseerd met een app die heet: "Sheldonisms". Dit is dus een app die bestaat uit Sheldon quotes! Heerlijk gewoon! Ik Bij sommige quotes kan ik me echt nog de scene voor de geest halen. 

Net heb ik dus ook gekeken wanneer nu de volgende aflevering komt en ik moet helaas nog wachten tot 25 april.. Nog 9 dagen dus! Ik kijk ze nu al naar uit!

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen