vrijdag 12 april 2013

30 day challenge, dag 18

Day 18: Your beliefs

Aangezien ik geloof al besproken heb, ga ik dit hierbij niet zetten maar eerder wat ik persoonlijk een beetje geloof dat 'goed' is. Ik probeer zoveel mogelijk het principe "Doe een ander niet aan wat je zelf niet aangedaan wilt worden" te handhaven. Dit houdt dan bijvoorbeeld in dat als een kerel, waarvan ik weet dat hij een vriendin heeft, avances maakt, ik er niet op in ga. Logisch ergens, want je zou zelf natuurlijk ook niet willen dat je vriend je bedriegt. 

Dit werkt eigenlijk wel voor de meeste dingen... Voor de rest geloof ik ook wel erg dat hard werken beloond wordt (ook al ben ik nog zo lui, als ik iets echt wil bereiken, probeer ik er m'n best wel voor te doen) en ook in het feit dat je altijd jezelf moet blijven. Als anderen je niet moeten om wie je bent, nu ja, pech voor hen dan. Als je je aan iedereen zo hard zou moeten aanpassen, wie ben je zelf dan nog uiteindelijk? 

Ik denk dat dit eigenlijk zowat de drie belangrijkste waren :) 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen