woensdag 10 april 2013

30 day challenge, dag 16

Day 16: Your views on mainstream music

Ikzelf luister eigenlijk voornamelijk naar zogenaamde 'mainstream music'. Ik snap ook niet goed wat mensen daartegen hebben. Ok√©, het zijn voornamelijk artiesten die geld willen verdienen met hun muziek, maar of daar echt iets verkeerd aan is. Persoonlijk vind ik van niet. Die mensen moeten ook gewoon hun brood verdienen en zolang dat die hun muziek in mijn ogen goed is, doen ze maar rustig verder. 

Uiteraard is het ook leuk om muziek te luisteren die net iets anders zijn dan wat populair is, maar dat hoeft ook niet altijd voor mij. Ik luister naar wat ik graag hoor en dan maakt het mij niet uit of het van een of andere wereldberoemde artiest komt of van een of ander bandje dat enkel in plaatselijke jeugdhuizen speelt. 


Mijn excuses dat ik vandaag geen andere posts gepost heb en dat deze ook wat te laat is maar ik heb deze namiddag rijles gehad en ik moest even al m'n bestanden opslaan omdat m'n laptop geformatteerd moet worden. Bummer! :( 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen