maandag 8 april 2013

30 day challenge, dag 14

Day 14: Your earliest memory

Mijn vroegste herinnering is denk ik iets van toen ik ongeveer 2 jaar oud was. Of het is een droom die ik ooit gehad heb, maar ik vermoed toch dat het echt gebeurd is. 

Het zijn vage herinneren aan een vakantie op Mallorca. Waarbij ik op het strand loop, veel te bloot naar m'n zin, met een emmertje en een schepje. Veel meer kan ik er eigenlijk niet over vertellen wat dat ik alles wat ik nog weet...

Ook kan ik me nog herinneren dat ik in het eerste kleuterklasje werd uitgelachen omdat ik een plakker op mijn oog had en daarop stond een pingu├»n me een gesmolten ijsje. Of toen we ergens aan een klok gingen staan omdat we daar aan het wachten waren tot de klokken paaseitjes in onze mandjes hadden gedaan. Natuurlijk niets te zien maar toen we terug aan ons schooltje waren, waren onze mandjes wel gevuld. Goed genoeg, denken we dan maar.

Zo, tot morgen ;)

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen