donderdag 4 april 2013

30 day challenge: dag 10

Day 10: Discuss your first love and your first kiss

Oeeh, even lekker persoonlijk worden seg! 

M'n eerste 'liefde' kan ik eigenlijk in drie delen opsplitsen. Eerst het schattige lagere school verliefdheidje, daarna het eerste dat erg serieus voelde maar uiteindelijk toch niet echt iets was en uiteindelijk het eerste wat ik aan zag als echt serieus zijnde en elkaar echt graag zien. 

Wat de lagere school betreft, ben vanaf het eerste leerbaar een kleine twee jaar 'samen' geweest met Alex. Waarom dat fout gelopen is, weet ik totaal niet meer maar laten we er gewoon van uitgaan dat het iets typisch voor kinderen was en best schattig om naar te kijken. Ik hoor trouwens af en toe nog steeds iets van hem & no hard feelings ofcourse. 

Wat dan echt serieus aanvoelde, maar bij nader inzien het misschien niet was... Ik kan me niet herinneren dat ik ooit daarna nog zo 'heartbroken' was. Je bent zot op iemand en denkt dat dit volledig wederzijds is. Op een bepaalde avond na school zeg je gewoon tot morgen en dan 's avonds laat op MSN wordt je 'relatie' ineens gedaan gemaakt. Nu... Leuk seg... (ik was 15)

En dan m'n eerste echte serieuze relatie... Ik had Nick leren kennen toen ik in het 5e middelbaar zat en ik vond hem al meteen leuk. Het duurde echter nog meer dan een half jaar voor het degelijk iets tussen ons werd. Helaas was dit na een maand ook alweer gedaan wegens omstandigheden. Zo snel gaf ik echter niet op, ik bleef maar contact zoeken en na weer een dikke maand ertussen waren we terug samen. Gelukkiger dan ooit. Dit heeft dan ook anderhalf jaar geduurd en we waren echt zelfs al concrete plannen aan het maken. Helaas is ergens het spreekwoord: "Life is what happens while you're busy making other plans" wel waar en heb ik het na dik anderhalf jaar gedaan gemaakt. Best wel jammer volgens hem en mij uiteindelijk, sommige anderen dachten hier anders over. 

Nu misschien waar jullie al heel de tijd op aan het wachten waren: Mijn eerste kus. Dit was met Bram, de persoon waarover het tweede stukje (dat van op m'n 15) over ging. In m'n eigen ogen vond ik dat ik er nog best laat mee was maar ik denk dat best veel mensen dit van zichzelf denken en dat het uiteindelijk allemaal nog wel zal meevallen. Het was een woensdagnamiddag en Bram was na school mee naar mij thuis gekomen. Wanneer hij dan naar huis ging, wou ik hem een kus op de wang geven. Daar dacht hij duidelijk anders over. ;) Wat ik nu pas nog te weten ben gekomen van hem is dat hij toen blijkbaar een kauwgom in z'n mond had... En heel toevallig, ik ook! xD Raar dat je dat dan meer dan 4 jaar later te weten komt...

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen