vrijdag 22 maart 2013

Zou je liever...?


Zou je liever nooit meer muziek luisteren of nooit meer naar films of series kijken?

Veronique: Simpel, nooit meer films of series kijken. Muziek is zo'n belangrijk deel van mijn leven. Ik hou ervan om over straat te lopen met m'n Ipod en het gevoel te hebben alsof er op dat moment de soundtrack van m'n leven wordt gespeeld. Hoe graag ik ook films of series kijk, muziek staat erboven.
Julie: Aaaaaaah! Nee, deze weiger ik te maken! Ik kijk ZO veel series en best ook vaak films dus dat zou ik super moeilijk vinden om los te laten. En muziek.. Ik luister elke dag naar muziek en zou echt niet zonder kunnen. Dan toch maar misschien geen films en series meer? Hoewel ik de keuze oneerlijk vind: bij het ene laat je twee dingen vallen en bij het andere één ding!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten