donderdag 21 maart 2013

Zou je liever...?


Zou je liever nooit meer alcohol drinken of nooit meer fastfood eten?


Veronique: Nooit meer fastfood. Ik drink af en toe echt wel eens graag een glaasje wijn of iets dergelijks. Terwijl ik volgens mij als ik moeite doe ik wel zonder fastfood zou kunnen en uiteindelijk kan je er ook gezondere versies van maken... ook heb ik geleerd hier in Leuven dat gezond eten ook wel heel erg lekker kan zijn. Zo denk ik maar aan de soepen of de pasta's van de Coup de soup of de salad en pastabar van Mangetout.  Ik kan het me eigenlijk echt niet inbeelden om gewoon nooit meer alcohol te drinken.
Julie: Nooit meer alcohol drinken. Ik denk dat ik fastfood veel slechter zou kunnen laten. Er zijn genoeg lékkere non-alcoholische drankjes verkrijgbaar terwijl ik het toch moeilijk vind om bij gezond eten iets echt, echt lekker te vinden. Oké, er zijn natuurlijk uitzonderingen maar ik bekijk het dan vrij algemeen. Ik heb ook niet zo’n grote behoefte aan alcohol, hoewel ik het natuurlijk af en toe wel erg lekker vind!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten