maandag 18 maart 2013

Zou je liever...?

Beetje later dan normaal omdat ik hem vergeten in te plannen was gisterenavond en ook vandaag voor de les niet meer aan gedacht. Hier is hij dan, de zou je liever van vandaag! 


Zou je liever nooit meer schrijven of nooit meer lezen?

Veronique: Waarom heb ik zulke moeilijke dingen gekozen! Merde! Ik zou toch ook gaan voor nooit meer schrijven. Helaas zouden jullie me dan moeten missen maar ik kan het me niet inbeelden om nooit meer een boek te lezen... Alhoewel dat nooit meer schrijven ook niet praktisch is maar als je dan bijvoorbeeld examenvragen niet kunt lezen, hoe kan je ze dan oplossen? Damn! Maar als het dan over recreatief lezen en schrijven gaat, kies ik dus voor niet meer schrijven. 

Julie:  Mhm, als ik kan schrijven zal ik toch ook lezen? Want hetgene ik geschreven heb zou ik dan toch kunnen lezen? Of vergis ik me? Of neem ik dit gewoon te letterlijk en te serieus? :-) Ik zou kiezen voor nooit meer schrijven, aangezien ik veel te graag lees. Maar mocht nooit meer schrijven ook inhouden dat ik geen smsjes of emails of brieven of wat dan ook kon schrijven dan toch maar nooit meer lezen denk ik…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten